donderdag 28 september 2017

Alprokon deurnaald

Kies soort, aanslag - enkele deur, aanslag - dubbele deur, wisseldeuren, pendeldeuren. Onze nieuwsbrief ontvangen? Op elk van de beide deuren wordt één deurnaald gemonteerd.


Belasting: € 17excl. Voeg toe aan winkelwagen. Alprokon deurnaald uitvoering deurdikte mm, draairichting rechts.

Als u een deurnaald aanschaft om de ruimte te dichten tussen twee deuren, kunt u kiezen uit verschillende soorten deurnaalden. Zo heeft u ten eerste de keuze uit een brandwerende deurnaald , ofwel een deurnaald die ontwikkeld is om vuur tegen te houden in het geval van brand. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Prijs (bruto) €18excl.


Inbraakwerende deurnaald met geïntegreerde NEMEF meerpuntssluiting en grendels. Renovatie-model uitvoering is bedoeld voor bestaande dubbele deuren die naar binnen of buiten draaien. Ook maatwerk deurnaalden zijn eenvoudig te monteren.


Zelfs in een renovatiesituatie is een optimale.

U kunt deze naald ook als maatwerk best. Alprokon brandwerende maatwerk deurnaald - inclusief grendels en sparingen voor N600. Verkrijgbaar in varianten. Nu te koop bij mijnijzerwaren. Brandwerende prefabdeurnaald met schuifgrendels en voorzieningen voor een hoofdslot.


Compleet voorzien van rubber en bijbehorende profielen voor pendeldeuren van mm dik. Alprokon Deurnaald Uitvoering is voorzien van een ingebouwde NEMEF Meerpuntssluiting en kan gemakkelijk zelf op maat gemaakt worden. Een dubbele deurconstructie met twee deuren, beide draaiend naar een zijde en een aanslag. Bij deze uitvoering is het. Neele levert een compleet programma deurnaalden van Alprokon.


Nieuw van Alprokon , 0inbraakwerende deurnaalden. Aangepast aan de huidige bouwdetaillering, presenteert Alprokon het inbraakwerend deurnaaldsystee007- deurnaalden. De goede elementen van de succesvolle Alprokon.


Op werkdagen voor 16:uur bestel morgen in huis deurnaald uitv. Aluminium geanodiseerde deurnaalden met sparing inclusief Nemef cilinderbediende meerpuntssluiting en grendels. Eenvoudig op maat te maken.


Met voorgemonteerd borstelprofiel.

Worden per stel geleverd. Geschikt voor deurdikte van 40mm. OPBOUW sluitplaat (type P- deurnaald ) ONDERDEEL - behorend bij type P- deurnaald. Getest en goedgekeurd ten behoeve van het Politiekeurmerk V. UDeze prefabnaald is bedoeld is voor dubbele deuren die binnen gesitueerd is en geschikt voor deuren van mm dik.


Afhankelijk van de lengte zijn de bijbehorende kantschuiven in lengte aangepast, zodat de . Henk van Herpen van Alprokon : “Gelukkig is er steeds meer aandacht voor inbraakpreventie en maatregelen die je als bewoner zelf kunt nemen. Maat- en modelwijzigingen onder voorbehoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts