vrijdag 15 september 2017

Houtzagerij almelo

Planken, triplex of spaanplaat nodig? Houtzagerij Hesselink is te vinden in het buitengebied van Tubbergen. We zijn een jong bedrijf.


Langzaam maar zeker is de zagerij met deze Woodmizer uitgegroeid tot een volledige timmerwerkplaats. Oh, en wist u dat wij ook hout leveren aan Broodplankenzo in Almelo ?

Zij verwerken ons hout . Hartelijk welkom op onze website! Hier kunt u kennismaken met ons ruime assortiment. Kies het product van uw interesse en bekijk de uitgebreide mogelijkheden. De houtzagers verzorgen de productie van openhaardhout dat gezaagd en gekloofd te koop wordt aangeboden in de winkel, via diverse verkooppunten in de regio (pompstations) of bezorgt bij de klant thuis.


Het is zowel per kuub als in netten te koop. In de loop der jaren hebben we een grote klantenkring in Almelo en . Wij zagen voornamelijk Douglas en Eiken bomen tot balken, planken en palen.

Witzand Bouwmaterialen is al meer dan 1jaar een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! U kunt bij ons terecht voor de houtsoorten: Douglas, Eiken, hardhout, geïmpregneerd Grenen en Vuren. Naast een houtzagerij vind je ook houtbewerking, groothandel in bouwmateriaal, hout. Houthandel in buitenhout bij uitstek. Naast een twentse houtzagerij vind je ook geestelijke zorg, houtbewerking, groothandel in.


De Twentse Zorgcentra Almelo. Van Weerden Poelmanweg Almelo. Slachthuisweg 1Hengelo (Overijssel). Provincialeweg Zuna Zuna. Heb je geen tijd of gelegenheid om je materialen zelf op te halen?


Geen probleem, we komen je bestelling graag bezorgen. Bestellingen die je voor 13. Ga naar de winkel en laat je hout op maat zagen! Wij staan graag voor je klaar en helpen je met elke klus.


Gespecialiseerd in diverse houtsoorten. De volgende ambachtelijke brede vloerdelen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitshout worden bewerkt in onze houtzagerij. Zagen vacatures in Almelo.

Nieuwe leiding houtzagerij Bulthuis. OLDENZAAL - Als jongen van veertien werkte hij er al als zaterdaghulpje. Pascal Meijerink (32) neemt vrijdag dan ook niet geheel onvoorbereid de leiding over van houthandel en zagerij Bulthuis aan de Thorbeckestraat. Temeer omdat hij er de afgelopen zes jaar al .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts