vrijdag 15 september 2017

Tenten verkoop

Naast maatwerk tenten uit eigen productie en kant en klare nieuwe tenten uit voorraad bieden wij ook tweedehands tenten aan van prima kwaliteit. Bent u op zoek naar tweedehands tenten voor feesten, evenementen of als opslagtent? Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van (aluminium) feesttenten (zoals alutenten en pagodetenten) in Nederland en het buitenland.


Op ons terrein liggen altijd meer dan 10. Feesttenten zijn bij ons te koop in .

Tenten of hallen kopen doe je best via eventplanner. Wij hebben namelijk een overzicht van de beste leveranciers voor tenten en hallen in Belgiƫ. Verkoop van nieuwe en tweedehands safaritenten voor campinghouders in Frankrijk. Ook steigerhouten meubels uit eigen atelier. Naar wens gebruiksklaar geleverd.


Tenten kopen bij de Kampeerwinkel van Nederland Kampeertenten. Wilt u tweedehands tenten kopen?

Maessen tenten biedt een ruim aanbod tweedehands tenten te koop aan. Ook gebruikt tentmateriaal beschikbaar. Bij Obelink vindt u de grootste collectie tenten.


Wij hebben de keuze uit meer dan 2modellen welke allemaal in onze showroom te bekijken zijn. Uiteraard kunt u de tenten via onze webshop bestellen en laten thuisbezorgen. Het assortiment bestaat onder andere uit iglo tenten , tunneltenten, groepstenten, opblaastenten . Partytenten , 5Opslagtenten en 3Tenthallen.


Professionele feesttent PVC premium met grondframe en dakversteviging te koop. Bekijk ons extreem brede aanbod toptenten direct! Wij leveren hoogwaardig feestmateriaal tegen scherpe prijzen en staan bekend voor onze snelle service. Met ons begint uw feest reeds van bij de bestelling. Welkom op onze nieuwe website.


Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein. Voor elk evenement zorgen wij voor de gepaste tent , van .

Krekels – The art to attract people. Of het nu bedrukte tenten in alle mogelijke formaten, beachvlaggen, banners, displays of presentatiewanden zijn. Regelmatig heeft MAX Tenten gebruikte tenten in de aanbieding.


Dit zijn altijd jong gebruikte tenten , in goede onderhouden staat en zeker nog geschikt voor verhuur. In veel gevallen zijn de tenten zelfs geschikt voor semi- permanente overkapping voor een terras, binnentuin, of als tijdelijke bedrijfsruimte of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts