dinsdag 12 september 2017

Zelftappende schroef metaal

De standaard zelfborende schroef heeft een zogenaamde boorpunt waarmee in één werkgang staal t. Techwinkel heeft een breed assortiment aan bevestigingsmateriaal, waaronder de zelfborende schroef. Bij HORNBACH kun je terecht voor een uitgebreid assortiment metaalschroeven, als plaatschroeven, zelfborende schroeven , Torx plaatschroeven en andere schroeven met bijvoorbeeld een platkop, lenskop of trompetkop. De metaalschroeven zijn te verkrijgen in verschillende materialen, als RVS 3(A2) of 3(A4), . Ontwikkelaars van SFS intec hebben de eerste zelfborende schroef van roestvast staal ontwikkeld.


Met dit pionierswerk werd een nieuwe maatstaf gezet, die ook nu nog geldig is.

Zelfborende en zelftappende metaalschroeven. De gedetailleerde specificaties voor onze bevestigers (bijv. boortje, aandrijving, afdichting, materiaal, enz.) . De zelftappende schroeven met cilindrische kop van Sam zijn uiterst geschikt voor metaal en aluminium. Het rechte gedeelte onder de kop zorgt voor een sterke verbinding. Bij dit soort schroeven is voorboren aan te raden.


Een verpakking bevat vijzen van 32xmm met PZkruiskop. Fabory: de belangrijkste leverancier van bevestigingsmaterialen. De nieuwe BTD1en BTD1slagschroevendraaiers zijn voorzien van een specifieke instelbare.


Ontworpen voor de montage van dak- en gevelbeplating op verschillend onderconstructies.

Zelftappende schroeven voor gevel en dak. Hogere eisen in termen van veiligheid en productduurzaamheid verhogen de vraag naar een betere kwaliteit schroeven in de industriële metaal - bouw. Regelmatig worden er op een bouwproject verschillende kwaliteiten staal verwerkt. Conventionele draadvormende schroeven zijn dan niet in staat een goede verbinding . Ze worden gebruikt voor het bevestigen van metalen platen en strips, plastic panelen enzovoort.


De bijzondere functie van RVS zelftappers of zelftappende schroeven is vrij gemakkelijk af te leiden uit de naade schroef is zo ontworpen dat deze door de draaibeweging zelf een schroefgat tapt in het metaal of de kunststof waar u mee werkt. U dient wel voor te boren. Zoals het woord het al zegt, zelftappende schroeven tappen zichzelf in een metaal. Deze zelftappende schroeven worden ook wel zelftappers of parkers genoemd. Verzinkte plaatschroef met lenskop.


Type( nummer), 5x19mm. Eerst voorboren waarna de parker zichzelf vastzet. De schroefkoppen lijken op de houtschroefkoppen. Met zelfborende schroeven.


Werkt u met metalen profielen of stalen frames? Dan bieden verzinkte zelftappers de uitkomst. Ontdek de hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van Wovar zelftappers.


Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering. Plaats eenvoudig online uw bestelling.

De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Uitgebreid assortiment kunststof en metalen schroeven. Vleugelschroef Serie 429.


Artikel, Omschrijving, Eenheid. Schroef met platte kop Serie 536. Ronde kop 4-Kant VZKT 5-1 Box200.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts