donderdag 28 september 2017

Dakrand plat dak maken

Dat zal ook vasthangen zonder de. Een slechte opbouw, ongeschikt isolatiemateriaal, het ontbreken van een dampscherm. Leer voor jouw plat dak uit de fouten van anderen! Ik ben een overkapping aan het bouwen van ca.


De overkapping wordt bedekt met epdm dakbedekking en krijg een geïsoleerd dak van pir platen.

Ik zit met platte daken (11m² en 12m²) welke ik wens te isoleren met het omgekeerd dak principe. Overal waar ik zoek op internet, wordt er melding gemaakt van de mogelijkheid tot verhoging van de dakrand bij platte daken - maar nooit gaat men dieper in hoe. In de vorm van je dak een bak maken. Hoe dakrand isoleren bij plat opgehoogd dak ? Denk eens aan rubber dakbedekking (EPDM) voor je platte dak.


Slechts één laag dik en geheel naadloos. Leer alles over het aanbrengen van EPDM op de website van KARWEI.

Forum Nieuwe berichten FAQ. Plat dak : hoe dakrand verhogen Bouwinfo. Voeg een andere quoty toe of reply now. Een dak maken met EPDM is eenvoudig met de instructie die Dakenshop gemaakt heeft.


Bepaal wat u nodig heeft. Deze handleiding is erg. Het is geschikt voor platte en licht hellende daken. Bekijk hier hoe je een plat dak met EPDM bedekt. EPDM dakbedekking is gemakkelijk aan te brengen.


Begin links met lijmen op ongeveer 10cm voor de dakrand en eindig rechts ook op ongeveer 10cm van de dakrand. Leg de folie op de lijmstreep en rol het stevig aan . Daktrim voorkomt namelijk lekkage aan uw platdak en beschermd de dakbedekking dat het niet van het dak kan afwaaien. Stel, u plaats geen daktrim. Vervolgens brengt u de toplaag aan. Op plekken waar u lastig bij komt om de dakbedekking warm te maken , kiest men er voor om de daktrim te verwarmen.


Dakranden worden toegepast als afwerking op platte daken en vormen een verbinding tussen dakbedekking en dakopstand.

Alprokon dakranden en dakbedekking kunnen onafhankelijk van elkaar krimpen en uitzetten: dakrand en dakbedekking zijn thermisch gescheiden. TV 244: Aansluitingsdetails bij platte daken 6. Naast bovenstaande is het van belang te weten dat een plat dak nooit volstrekt horizontaal mag zijn. De dakranden werk je pas aan het eind af.


Aan een plat dak kan je als onderlegde klusser heel wat zelf doen. Maar de manier van werken hangt voor een groot stuk af van het materiaal dat je gebruikt als dakafdichting. Dakrubbercentrale specialiseert zich in de eerste plaats in het leggen van dakbedekkingen in EPDM ( dakrubber ) op platte en lichthellende daken.


Beste, graag zouden we ons dak willen isoleren en een groendak plaatsen. De dakconstructie is stevig en we voorzien geen problemen met het gewicht. Echter is de dakrand het probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts