vrijdag 29 september 2017

St middelkoop

Veelzijdig, deskundig, flexibel en vertrouwd. De kernwoorden van ons bedrijf. Al meer dan jaar bieden we onze diensten aan als leverancier van professionele bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, installatiemateriaal, sanitair, klimmaterieel, verf, kleding en leidingsystemen. Ze zijn begonnen als sloopbedrijf dat gebruikte bouwmaterialen verkocht.


Toen de vraag naar nieuwe bouwmaterialen groter wer zijn ze die ook gaan verkopen. Want”, zegt Barend: “We .

Dit familiebedrijf beschikt over vestigingen in Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam. Om klanten in Zaltbommel beter te bedienen en het assortiment uit te breiden wordt het pand grootschalig verbouwd. Met ingang van maart sluiten de drie bedrijven van St. Naast 4Plus, waar we al veel langer voor de . Assortiment in showroom.


Op december organiseert St. Middelkoop in Buurmalsen. De Groot Houtbewerkingsmachines neemt als leverancier deel aan deze dag.

Tevredenheidsverklaringen Crediteuren. Download algemene voorwaarden. Volg de ontwikkelingen van Maas BV door in te schrijven voor . Alle advertenties van St. Bekijk het aanbod van St.


Wilt u meer weten over St. U bent bij VelzArt aan het juiste adres, laat ons u informeren. Wij zijn op zondag gesloten.


Dit voorjaar voegde men de hogedrukreinigers van Kränzle toe aan het al uitgebreide assortiment van . Van deze Leverancier is alleen het leveringsprogramma beschikbaar onder Producten. Learn about working at St. Join LinkedIn today for free. Hout- en Bouwmaterialenhandel St. Is uw bedrijf goed vindbaar?


Lees meer over 12Build Promoter. Het hoogste opslagniveau . Deze verhuurd vanuit onze vestigingen in Buurmalsen, Zaltbommel en.

Wij leveren een uitgebreid assortiment artikelen voor de bouw, industriële en agrarische sector. U kunt hierbij denken aan hout- en bouwmaterialen, kunststoffen, ijzerwaren, ( kunststof) leidingsystemen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts