dinsdag 12 september 2017

Gebroken puin leeuwarden

Kwaliteit is bij Postma géén cliché. Wij zijn in staat om via onze puinbreker . In de houthandel kunt terecht voor o. Leeuwarden : eenvoudig en voor een voordelige prijs. Op maat schaven en zagen - Bezorging op . Gebroken puin - ook wel menggranulaat, mengkorrels of repac (repak) genoemd- is met name geschikt voor het verharden van de onderlaag van straatwerk (verharden van oprit).

Het wordt ook wel eens gebruikt . Door onze puinbreker hebben wij de mogelijkheid om u een goed recyclingproduct te leveren. Ons gebroken puin is geschikt voor gebruik in de wegenbouw, maar ook voor particuliere doeleinden. Menggranulaat komt voort uit het breken van metselwerk en beton.


Het is materiaal dat gebruikt wordt als fundering onder wegen en opritten. Voor het aanvragen van een offerte klik hier. Wij bezorgen graag uw tuingrind in Leeuwarden ! Maar ook voor dakgrin straatzand , zwarte gron gebroken puin en rubberen tegels kunt u bij ons een prijs aanvragen.

Bij Regiocontainer bent u op het juiste adres voor het goedkoop en snel bestellen van een paar kuub menggranulaat - gebroken puin in uw regio. U moet hierbij denken aan weg- en waterbouw, spoorbouw, inkopen van puin van de nog te slopen gebouwen. Tevens kunnen wij teerhoudend . Gebroken puin - granulaten - Grind - Species - Tuingrond - Zand - Etc. Naast onze container-service leveren wij ook allerhande grondstoffen.


Telefonisch bereikbaar van 7. Openingstijden op- en overslag . U eenvoudig zelf een tuinpad of oprit aan. Kalksteen is zeer geschikt voor intensief gebruik op de oprit, parking etc. Onder zwaar belaste oppervlakken zoals een parkeerplaats of oprit dient U wel een funderende onderlaag aan te brengen, zoals gebroken puin.


Herstellen van de gebroken grondleidingen voor regen- en gootsteenwater op het station Workum. Het verrichten van eenige herstellingen aan gebouwen en kunstwerken van den spoorweg Leeuwarden — Sneek. Het doen van herstellingen met bijlevering Van puin aan de steenglooiingen der . Sedert deze voormalige Parochiekerk hare bestemming als Klokgieterij had verloren, werd zij tot school voor de kinderen der stads armen, tot pakhuis en tot andere diensten gebezigd. Eerlang deden er zich aan dak en muren echter zoo vele sporen van bouwvalligheid op, dat de . Hierin moesten de opslaglocaties van de containers en de standplaatsen van de trailers worden bepaald.


Aan de hand hiervan is een ontwerp opgesteld dat vervolgens technisch is uitgewerkt en op kosten is gesteld.

Op het bestaande terrein lag een dikke laag grof puin. Dit is gezeef gebroken en deels . Heeft u de wens voor een erfverharding? Van Kalsbeek levert u een oplossing. Voor boerenerven, opritten en tijdelijke bouwterreinen door middel van gebroken puin , gebroken asfalt of freesasfalt. Aanleg van den spoorweg van Stavoren naar Leeuwarden met alle daarmede in verband staande uitgaven, voor zoover zij niet in een of meer der voorgaande artikelen begrepen zijn: l Ol.


Wij accepteren verschillende afvalstromen zoals puin , (teerhoudend) asfalt, hout, dakafval, bouw- en sloopafval, restafval, groenafval en grond. Wij zorgen ervoor dat het afval wordt ingewogen op de weegbrug en geregistreerd. Hiervoor wordt een acceptatiereglement gehanteerd waar het afval aan moet voldoen.


Ontbrekend: leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts