maandag 25 september 2017

Meubelpaneel antraciet

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Met het meubelpaneel antraciet met 2-zijdig ABS afwerkband 30x240cm 18mm van gelamineerd spaanplaat kunt u bijvoorbeeld (wand)meubels en boekenplanken maken. Het meubelpaneel is 240cm lang, 30cm bree 18mm dik en geschikt voor gebruik binnenshuis.

Aan de lange zijden is het paneel afgewerkt met een . Dit meubelpaneel van Sencys is een houtplaat afgewerkt met een decoratie van melamine papier en een kantenband aan de twee zijden. Bekijk hier alle mogelijkheden. Meubelpanelen voor jouw klus vind je bij Praxis.


Onder andere voor meubel- en interieurbouw. Bestel nu uw meubelpaneel van CanDo bij NuBuiten. Het product heeft hierdoor een mooi glad en gesloten oppervlak. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Antraciet meubelpaneel van Cando, geschikt voor bijvoorbeeld het maken van meubels en boekenplanken. Het paneel is vervaardigd uit spaanplaat en een laag kunststof melamine. De randen kunnen afgewerkt worden met kantband. Op zoek naar een meubelpaneel ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan meubelpanelen.


Wij bieden u een breed gamma aan houtspaanplaten, of zijdig afgekant met melamine kantenband. Een ruime keuze op het vlak van designs, oppervlaktestructuren, kantafwerkingen en afmetingen biedt voor elk wat wils. De platen lenen zich uitstekend voor toepassingen binnen de meubelproductie en . Je kunt meubelpanelen onder andere gebruiken voor het maken van meubels en boekenplanken. Het CanDo meubelpanelen assortiment biedt vele dessins en maatvoeringen. Binnenshuis toepasbaar Krasbesten.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. De mm dikke panelen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor achterwanden bij keukenbladen, achterwanden van kasten, enz. Het mm dikke materiaal wordt toegepast voor kastrompen, . De meubelpanelen van CanDo kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van meubels en boekenplanken.


Kenmerken Vervaardigd uit spaanplaat Voorzien van een kunststof. Hardhout shutter scherm antraciet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts