maandag 18 september 2017

Bielzen eettafel

Vind bielzen tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Leuk om onder de veranda te zetten. Industriële salontafel bielzen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De Ramzi eettafel is gemaakt van gerecycled teakhout en is leverbaar in elke gewenste afmeting en kleur. Deze tafel is uniek want hij is gemaakt van oude spoorbielzen , hij wordt dan ook wel “Railway” tafel genoemd.


Met deze tafel heb je pas echt iets unieks in huis! De tafel is erg robuust en daarmee erg onderscheidend . Bekijk ons uitgebreide assortiment eettafels in diverse woonstijlen. Koop direct via onze website of kom langs in één van onze winkels.

De mooiste eettafels staan bij ons in de winkel ook kloostertafels en oud houten tafels staan er genoeg zelfs steigerhouten tafels op maat. ZWAARTAFELEN MAAKT STOERE HOUTEN TAFELS OP MAAT VOOR THUIS, KANTOOR EN HORECA! Wij maken echte houten tafels op maat met een unieke uitstraling, kwalitatief en tijdloos. Oftewel: een massieve tafel voor het leven!


SILO levert diverse houten tafels en eettafels in verschillende houtsoorten, maten, modellen en afwerkingen. Zoekt u een eiken tafel met blokpoot zodanig afgewerkt dat deze onbewerkt lijkt? Of zoekt u een geoliede Walnoten eettafel met dun lang blad en lekker breed zodat je de hele krant er op uit kan vouwen?


Vandaag hebben we weer een super mooie tafel afgeleverd bij een klant in Eindhoven. Deze zijn geschaaf geschuurd en daarna met matte lak afgewerkt. Het frame is van stalen h-profielen wat een industrieel uiterlijk geeft. Massief eiken bielzen tafels. Iroko boomstamtafels uit stuk.


Suar boomstamtafels uit stuk. Ons huidige tafelaanbod. Klik op een foto voor meer beeldmateriaal en informatie over de betreffende tafel. Type klus: Ontwerp en interieur overige.

Bouwtekening aanwezig: Nee. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Het blad is voorzien van een strook kopshout waardoor het een landelijke uitstraling krijgt. Eettafel van prachtige gezaagde bielzen ! Tevens een bijpassende salontafel te koop. Alle tafels zijn op elke gewenste maat te maken.


Ik weet dat je op meerdere plekken spoorwegbielzen kunt kopen en het is meer een kwestie van de juiste biels (qua kleur en beschadiging) te vinden. Wel moeten de bielzen door midden gezaagd worden omdat ze anders waarschijnlijk te dik zijn. Hier voor heb ik contact opgenomen met een houtzagerij . Nederland en belgie meubelmaker diamond.


Als u een foto heeft kunnen we een offerte voor u maken. Jaren geleden kon ik via een kennis bij de NS een aantal onbehandelde bielzen krijgen. De beste tweedehands bielzen tafel resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts