vrijdag 22 september 2017

Speelgoedkist steigerhout met naam

De prijzen zijn inclusief BTW, Blackwash, Greywash, Whitewash of een combinatie hiervan. Exclusief beslag en middenstuk, dit zijn opties. Wilt u een andere afmeting?


Dan kunt u het informatieformulier invullen. Kijk HIER voor de actuele levertijd. Voeg toe aan winkelwagen.

Bij opmerkingen naam invoeren . Waar op te letten bij aanschaf van een speelgoedkist ? Doordat er zo veel soorten speelgoedkisten verkrijgbaar zijn in de winkels alsmede op het internet is het belangrijk rekening te houden met een aan zaken. Zoals kind veiligheid , is de kind wel veilig als u hem op een kinderkamer wilt gebruiken. Prijzen vanaf €5- snelle levering. Al dat rondslingerend speelgoed beu? Dan is dit de ideale oplossing!


Speelgoedkisten in verschillende formaten en stylen, voor elke woonkamer wat wils.

De laagste prijzen bij SandersWoodWorks √ Hoge lente korting √ Top kwaliteit hout √ Steigerhout √ Gratis bezorgd Bestel nu! Stoer voor de kinderkamer. Kist van steigerhout met naam.


Gemaakt van gebruikt steigerhout ,splintervrij geschuur onbehandel incl. Afmetingen: HxBxD 50cm x. Steigerhouten speelgoedkist Finn Een mooie stoere kist die multifunctioneel is. Je kunt hem gebruiken als speelgoed kist, schoenenkist, krantenkist, enz. Een grijze opbergkist met luxe schatkist sluiting, gemaakt van multiplex en is met de hand geschilderd. De binnenkant is blank hout.


Deze is ideaal voor het opbergen van speelgoe babyspullen en uiteraard staat hij perfect in iede. Al het speelgoed netjes uit het zicht met een stoere speelgoedkist. Ook een goed idee voor de kinderkamer: een speelgoedkist van steigerhout. Ook leuk: de naam van je kind op een kist.


Online kun je een kist met naam bij verschillende webshops bestellen. In verschillende maten . Spot hier x een vette speelgoedkist. Deze week heb ik mijn nieuwe board kinderkamer opruimen toegevoegd aan Pinterest en kwam ik zoveel stoers en leuks tegen op het gebied van speelgoedkist dat ik hieronder mijn top 10 . Deze handige stijlvolle doch strakke opbergers van SandersWoodWorks zijn behalve erg functioneel ook zeer interieurvriendelijk.

Want laten we wel zijn, de naam speelgoedkist is natuurlijk niet echt alles omvattend. Kijk hier voor enkele voorbeelden of neem contact op voor een offerte op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts