dinsdag 19 september 2017

Keezbord uitbreidingsset

Keezen met of personen! De spelregels zijn iets anders waardoor er nieuwe elementen in het spel zitten. Met deze uitbreiding set kunt het spel spelen met personen in plaats van 4. Keezbord is een spel voor tot personen. In plaats van dobbelstenen gebruik je kaarten met opdrachten.


Voor 21:besteld = morgen in huis!

Uitbreidingsset voor Kunststof Keezord kopen? Koop of Verkoop keezbord op Marktplaats. Met deze set kunt u uitbreiden naar personen door middel van twee extra puzzelstukken. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Op werkdagen besteld voor 21:uur volgende dag in huis. Nu te koop bij Dealerwarehouse. Uitgevoerd in zes houten puzzelstukken waarmee met vier of zes personen kan worden gespeeld!


Het zes persoons keezbord. Dit spel kan later eventueel nog worden uitgebreid naar een acht persoons versie, of met de nieuwe uitbreidingsset voor drie vijf of zeven spelers kunt u dit bordspel met oneven aantal personen .

Bekijk meteen onze actuele deals. Items was nog nooit zo gezellig. Klik op Meer informatie om het Voordeelpakket van dit spel te bekijken. Huidige combinatie niet voorradig.


Producten was nog nooit zo leuk. Inhoud: - speedkeez spelregels - pionnen - schijfjes om op het speelbord gelijke kleuren te creĆ«ren. Afbeeldingen van Keez bord duo kunststof puzzelvorm 2-pers . Artikelen was nog nooit zo fun. Door de twee extra puzzelstukken is het bordspel met zes personen te spelen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor aanvulsets aanbied.


Kies bij de optie versturen binnen in het betalingsscherm, voor Enveloppe! Prijsvergelijk en bespaar! Keezspel luxe editie hout: Euro 42.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts