maandag 25 september 2017

Sundek zwemshort

De SUNDEK zwembroek is een sportieve zwembroek voor jong en oud. Ook hebben veel van de SUNDEK zwembroeken andere motieven als afdruk, zoals een zwembroek met parasollen, bloemen of zelfs . Rainbow zwemshorts met streepdetail. Gratis retourneren binnen dagen . Vaste taille met verstelbaar koord en klittenband bij de gulpsluiting.


Samenstelling: ployester,.

Het Amerikaanse merk besloot zijn collectie uit te breiden met . Klant Beoordeling van een ! De zwemshort is voorzien van blauwe en lime groene sportieve strepen aan de achterkant e. Online Winkel HERENCONFECTIE HEREN op Place des Tendances. De zwemshort sluit nauw aan door het elastiek aan de bovenkant, maar is tevens te sluiten middels . Maat: nieuwprijs: €9- nu een koopje en vaste prijs €4- excl verzendkosten €95- bespaar u de moeite. Biedingen onder de vraagprijs wordt niet.


Verzendkosten zijn voor de koper. Lange boardshort blauw met Hawaii print.

Kontzak met klittenband. Kom langs in de winkel te Amstelveen of bestel online. Sundek zwemshort maat 31. Gebruikt: Onze dochter is er uitgegroeid. Shorts) - Te koop in Kasterlee Tielen.


Bestel veilig en snel, voor 16. Al jaren een graag geziene gast op de Zuid-Europese stranden. Materiaal: 1 polyester. De herroepingstermijn voor dit artikel is dagen na datum ontvangst.


Shop deze sundek Blauw waist Zwemshort voor Heren in het Blauw. Grijs zwemshort met mintgroene accenten. De zwemshort heeft een elastische band en kan met het mintgroene touwtje aangetrokken worden.


Deze zwembroek heeft een goede kwaliteit en is daarom een goede aanschaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts