dinsdag 26 september 2017

Multiplex dikte 40 mm

De meranti multiplex plaat is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing. De platen zijn opgebouwd uit meranti binnenlagen. Vind multiplex 40mm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestel eenvoudig in onze shop, betaal alleen voor wat je nodig hebt en laat.


In diktes van 4mm tot 40mm.

Deurplaat 40mm watervast multiplex. Okoume multiplex is een watervast multiplex dat speciaal geproduceerd is voor buitenbetimmeringen. De plaat in een dikte van 40mm is speciaal ontworpen als deurplaat voor buitendeuren in de berging en bedrijfshallen. De deurplaat is exterieur verlijmd (WBP: Water Boiled Proof) en . Multiplex mm watervast verlijmd okoume fineren. Alle deurplaten zijn watervast verlijmd (WBP: Water Boiled Proof) en door de gladde afwerking zeer eenvoudig te verwerken en te schilderen.


Ook leverbaar in 60mu voorgegrond of voorzien van lakdraagfolie. Meranti multiplex MR en WBP dikte : 3.

Okoume is een hoogwaardig triplex exterieur plaat, dat uitermate geschikt is voor buitentoepassingen. Klik hier voor levertijd. Onze medewerkers kunnen u fantastisch adviseren.


Verdouw heeft een breed assortiment aan multiplex met een dikte van millimeter. We hebben standaard deurplaten van Okoumé, Aluplex en Alutherm platen. Wij maken het u makkelijk. We vinden dat u niet hoeft te slepen met de multiplex platen, zoals bij GAMMA of.


Verlijming WBP (= Water Boiled Proof). Fineren: door en door Okoume. De weergegeven prijs is per plaat. Te bestellen per volle plaat. Plaat multiplex underlayment elliotis pine mm 244x1cm.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Gratis op maat gezaagd en eenvoudig laten. Binnen werkdagen in huis. Okoumé multiplex plaat bestaat uit Okoume watervaste fineren welke aan elkaar zijn verlijmd.


Dit maakt de plaat extra duurzaam.

Door de fijne structuur van de houtvezel laat het plaatoppervlak zich met slechts enkele verfbehandelingen perfect afwerken. Het aantal toepassingen is enorm, zowel voor binnen als buiten is het uitstekend geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts