vrijdag 15 september 2017

Mahoniehout kopen

Koop of Verkoop mahonie op Marktplaats. Wij leveren mahoniehout op bestelling. Er zijn diverse soorten mahonie. De meest bekende zijn Sapeli en Sipo (Regina). De kern van Sapeli is rozerood.

Dit verkleurt tot diepbruin. Sipo is hiervan moeilijk te onderscheiden. Bij een blanke behandeling verkleurt Sipo tot goudbruin.


MAHONIEHOUT Mahonie is een roodbruine West-Afrikaanse houtsoort die veel wordt toegapast voor meubels en scheepsbouw. Wij voeren alltijd Sipo Mahonie omdat dat milder- en makkelijker te bewerken is dan het wat hardere Sapeli Mahonie. Wilt u Mahonie hout kopen ? Mahonie is mooi stabiel hout, dat zowel voor meubels als bij jachtbouw veel gebruikt wordt.


Mahoniehout is makkelijk te verwerken en is daarom ook zeer geschikt voor draai-, beeldhouw- en houtsnijwerk.

Het hout wordt ook veel gebruikt bij botenbouw. Tevens is het populair bij bouwers van . Fijnhout Drenthe is leverancier van Mahonie Sipo hout. Uit voorraad leveren wij Mahonie Sipo houten planken, balken en latten. Vraag nu online een offerte aan! De mooiste sloophouten planken vindt u hier.


Goed gesorteer mooie lange lengtes en ruim assortiment DOE HET ZELF - een sloophouten vloer is … € 1 00. De structuur moet dicht bij cuba mahonie komen. Het liefst in de buurt van Groningen, ik heb al contact gehad met o. H Alle reacties zijn welkom. Hoi, Ik ben op zoek naar een stuk mahonie hout om eens een body te maken, wie zou mij hier aan kunnen helpen, wie weet waar het te krijgen is?


Vele aanbiedingen bij bol. Krijtverf koop je eenvoudig online bij bol. Wij kunnen zowel de ruwe en dus onbehandelde als reeds geschaafde Mahonie bladen leveren. Neem contact op of breng een bezoek aan onze showroom!


Rambo Pantser beits hoogglans mahonie hout transparant 7ml kopen ? Sapeli behoort evenals Sipo, Kosipo en Khaya tot de mahonie familie.

Het roze- rode kernhout verkleurt tot diep roodbruin en is zeer uniform van kleur. Het voorkomende kruisdraad vertoont op het kwartierse vlak de voor deze houtsoort zo kenmerkende streeptekening van donkere en lichte banden. Verdeelt over twee soorten Sipo en Sapeli. Zeer geschikt voor meubelen, trappen en de jacht- en timmerbouw. Hout dat afkomstig is uit duurzaam bosbeheer, is het hernieuwbare materiaal bij uitstek.


Over het ecologische aspect van hout lees je alle details in onze labelwijzer. Deze klus helpt je erin om door de bomen het bos te zien in de zoektocht naar de juiste houtsoort. In de moderne woningbouw is hout immers zowel binnen . Salontafel - Mahoniehout tot korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts