vrijdag 15 september 2017

Betonnen tuinhek

Hieronder vindt u de juiste betonpalen en platen voor het beton tuinhek. Daarnaast hebben wij ook de juiste materialen om het hek mooi af te werken. De betonnen afdekkap plaatst u bovenop de betonnen platen, waardoor deze netjes afgesloten worden. Voor de palen hebben wij paalornamenten met piramide-kop.


Betonschutting bestaat zoals de naam ook al aangeeft uit beton. Tussen de twee betonpalen zit een betonnen plaat geklemd.

Om dat de betonpalen voorzien zijn van een sleuf, valt de onderplaat (zoals deze ook wel genoemd wordt) precies tussen de twee betonnen schuttingpalen. Bovenop deze onderplaat komt een . Andere Houtbouw materialen. Wil je een betonnen schutting plaatsen? Ontdek hier de uitvoeringen van afsluitingen in beton , hun prijzen en de afwerkingsmogelijkheden. De plantvakken en bestrating liggen er mooi bij.


De paden zijn aangelegd en netjes afgetrild en aangeveegd. Alleen lijkt het allemaal zo vlak en kaal. Eigenlijk zou er iets sierlijks aan de rand van de tuin moeten verrijzen.

Een tuinafscheiding, maar dan geen gewone houten schutting. Verstevig uw schutting met betonnen palen, onderplaten, sleufpalen, afdekkappen en stapelplaten. Eenvoudig online besteld en veilig betaald met iDEAL. Betonnen Schutting - Onlinetuinhout. Nieuw: Tuinhek van beton en diverse houtsoorten.


Dit hekwerk van eigen design is van hoogwaardige kwaliteit. Geschikt voor uw voortuin of moestuin. Koop of Verkoop betonnen schutting op Marktplaats. Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen?


In de categorie Schutting Beton vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit grijs en . Beton schutting bestellen doe je eenvoudig bij ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van betonschuttingen met diverse motieven.


Bereken eenvoudig online je prijs of kom langs in onze showroom en bekijk onze betonnen schuttingen. In oude woonwijken tref je vaak schuttingen aan die gemaakt zijn van betonnen platen. Vaak laten tuinliefhebbers de schutting begroeien door klimplanten, zoals klimop of clematis.


Kijk voor een scala aan mogelijkheden met bijbehorende scherpe prijzen op onze website. Zoek je een hout-betonschutting?

Zuidema Schuttingen is gespecialiseerd in de levering en montage van hout-betonschuttingen? Vraag direct een offerte op! Een zeer duurzame en robuuste tuinafscheiding beschikbaar in meerdere motieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts