dinsdag 19 september 2017

Royal patio dakdoek

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Dit tentartikel valt binnen de La Paz serie. Royal Patio partytent Cabo klein - antraciet. Dit doek dient als vervangende prieel overkapping voor mensen die al een frame bezitten. Het doek is van stevige stof gemaakt en heeft een PVC coating waardoor het water- en weerbestendig is. Elke prieeldoek heeft tule ringen waar.


Wij begrijpen uw klacht betreffende het niet meer verkrijgbaar zijn van het dakdoek met topdak voor de Malaga partytent. Het assortiment van Blokker wisselt regelmatig. Deze partytent heeft een aantal jaar in het assortiment van Blokker gezeten.


Categoriƫen: partytenten. Gebruikssporen zichtbaar. Info over royal patio malaga dakdoek. Resultaten van zoekmachines!


Dit dakdoek met topdoek is geschikt voor de Malaga- partytent in de kleur grijs. Carpark Oviedo met zijden. Partytent Baralla grijs.


Reserve dakdoek waterdicht voor paviljoen Samba 3xmeter in de kleur Ecru. Meet eerst uw paviljoen alvorens u een dak besteld! Indien het doek uit de doos is geweest nemen wij deze niet meer . En welke afmeting en kleur moet uw partytent zijn? Bekijk de tenten rustig voordat u een partytent gaat kopen. Zo maakt u altijd een goede keuze!


Wilt u een partytent kopen omdat u meer schaduw wilt in uw tuin? Kijk dan ook eens naar het schaduwdoek Burgos. Naast partytenten hebben we ook een carpark, speciaal voor . Leco patio cover 400x3cm.


De terrasoverkapping is tevens voorzien van een regenwaterafvoerpijp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts