dinsdag 14 november 2017

Beuken trapboom

Eiken houten trap treden, Eiken houten trap treden, Iroko houten Trap treden, Beuken houten trap treden. Meranti houten trap treden, Wenge houten trap treden, Iroko houten trap treden, Beuken Bordes Wenge. Geleverd door houtentrappenwinkel.


De treden en de trapbomen zijn 40mm dik. De trap wordt in losse onderdelen geleverd.

Schroeven zijn bijgesloten. Naast vuren zijn onze trappen ook leverbaar. Trapbomen is er keuze uit zowel doorgaande als gevingerlaste lamellen. Houtsoorten trapbomen : Beuken gestoom Eiken.


Beiden in doorgaande lamel of vingerlas. Een houten trap is een lust voor het oog en . De inlandse houtsoorten ( Beuk , Es, Eik, Kiest u voor een traditionele trap met de treden tussen de trapbomen of eerder voor een strakke look met treden in Z- vorm of zwevende treden, weet dan dat voor deze design trappen meer materiaal (hout) wordt gebruiklt en meer manuele bewerkingen dienen te . De wand in mdf met groeven werd net zoals de trap wit gelakt.

Middenboomtrap met beukenhouten traptreden. Voor een van onze klanten plaatsten wij deze middenboomtrap, die een bocht van 1graden maakt. Het kenmerkende aan deze trap is de stalen trapboom , die alle treden vanuit het midden draagt. Hoogte (vloer tot vloer).


Breedte van het trapgat. Plaatsing binnen de ruimte. Selecteer -, Eik 1ste K, Eik Bis, Eik rustiek, Beuk , Beuk 2de Keus . Lichte kleurverschillen, scheurvorming en kraken zijn niet volledig uit te sluiten.


Materiaal: Beuken bekantrecht. Bent u op zoek naar een prachtige afzelia, noten, eiken of beuken trap? Naast de doorgaans klassieke houtsoorten als beuk en eik, biedt New-Signature u ook een ruim gamma aan speciale houtsoorten voor uw trap: afrormosia, afzelia, amerikaanse els,. Bij de houten trappen van New-Signature is de trapboom ingefreesd zodat de trappen en stootboorden stevig geplaatst en verankerd zijn.


Onze burelen en toonzaal zijn gesloten van april tot mei en van tot mei. Trapleuningen zijn er in diverse soorten en maten. Alle profielen behalve het sleutelgat profiel kunnen in de vorm van de trapboom worden geleverd. De meest gebruikte vormen zijn hieronder te vinden .

De woning is ouder dan tien jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts