donderdag 23 november 2017

Salontafel hout staal

Vind salontafel hout staal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Salontafel online bestellen? Of kom kijken in onze winkel in Veenendaal. Bekijk het assortiment en maak je keuze!


Bestel direct online voor de voordeligste prijs!

Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Van ronde houten salontafels tot vierkante metalen salontafels die prachtig zijn afgewerkt met allerlei materialen en kleuren. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel.


Vele aanbiedingen bij bol. Brix Jamie salontafelset staal en mangohout. Ga je binnenkort studeren op studio of een eerste woonst betrekken? Heb je een tweede verblijf gekocht met beperkte oppervlakte?


Bolle spiegel in mooi verguld hout (Sunburst): - buitenafmetingen: 58B x . Bijzettafels van verschillende topmerken online verkrijgbaar en snel in huis.

Rechthoekige salontafel van eikenhout. Normale prijs: € 1899. De lage tafel, als centraal element in uw woonkamer, verenigt familie en vrienden voor pure momenten van gezelligheid. Rond of rechthoekig, voor de liefhebbers van klassiek, geometrisch voor een designer touch, in vlothout of exotisch, in glas of metaal, onze lage tafels passen zich aan elke leefruimte aan.


Welkom bij Hout en Staal Design. Bij ons kan je terecht voor salontafels , grote tafels alsook terrastafels in alle maten. Wil je enkel een tafel onderstel of tafelblad , een eigen project laten aan elkaar lassen, een op maat gemaakt rek voor in de berging, … Wij bieden je graag een vrijblijvende offerte aan. Is het nu een hobby of . Deze tafels en meubels worden gemaakt van Suar hout. Suar is schitterend hardhout waarbij de kern van het hout donkerder is dan de buitenste ringen.


Hierdoor wordt de prachtige tekening van het hout nog beter zichtbaar. Hoe leuk is deze salontafel met stoere stalen. Groot assortiment tafels, banken, salontafels , stoelen, fauteuils, bedden en kasten.


Een stijlvolle set van twee ranke bijzettafels met massief mango houten blad en zwart stalen onderstel. Frame in coating color naar keuze. Hairpin pootjes in kleur naar keuze. Tripelʼ met stalen hairpin pootjes en gebrandmerkt Noors hout on top!


De salontafel Kurt Bowl van Brix is een prachtige industriele tafel met een tafelblad dat is gemaakt van gerecycled (mango) hout.

De Kurt Bowl is handgemaakt en uniek. Het mango houten tafelblad heeft verschillende kleuren en geeft de tafel in combinatie met het stalen onderstel een zeer trendy en hippe look!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts