donderdag 30 november 2017

Oude trapspijlen

Bouwmaterialen is al een aantal jaar een bekend adres voor antieke trapspijlen. Wat ontstaan is vanuit een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste specialisten voor antieke trapspijlen in Den Haag en omstreken. Wanneer u op zoek bent naar antieke trapspijlen of gietijzeren trapspijlen bent u dan ook . Voor meer info mail of bel me gerust. Zo leuk ook voor in de tuin.


Een set oude trapspijlen compleet met hoekpaal.

Prachtig om te verweken in een eigen trap. Oude trapspijlen in de nog originele verf. De wenteltrap is per trede leverbaar. Wij handelen in oude bouwmaterialen en maken ze weer . Diverse houten trapspijlen 500. Houten trapspijlen per bundel 500.


Neo-Barok trappenhuis – spijlen – leuning 500. Op zoek naar oude en antieke trapspijlen en balusters met karakter en historie? Hier vind je een uitgebreid assortiment!

Als je trapspijlen gemakkelijk te verwijderen zijn, dan kun je je eraan wagen: na het verwijderen van je oude trapspijlen kun je alsnog bekijken of je zelf ook je nieuwe trapspijlen wil . Mooie oude trapspijlen , ik heb er totaal maar ze kunnen ook per stuk besteld worden. De prijs welke staat weergegeven is per stuk, bij een bestelling van meerdere spijlen komt er een meerpijs. Duizenden oude trapspijlen. Zowel gietijzer alsmede hout. Partij oude trapspijlen.


Super gaaf deze oude trapspijlen. Hier met een stoer touw gemaakt tot ladder. We hebben er meerdere op voorraad. En natuurlijk hebben we nog veel meer. Uw trapspijlen specialist!


Alle spijlen en trap onderdelen direct leverbaar uit voorraad. Van klassiek tot modern in smeedijzer, metaal of hout. De inkepingen smeerde ik in met afbijtmiddel, en schraapte de verf uit met een cuttermes.


De uitstulpingen smeerde ik ook in met afbijtmiddel, en deze . In de vorige post lagen ze op een oud hakblok bij het gele. Antieke trapspijlen in originele verf. Omschrijving: Oude en nieuwe bouwornamenten: Trapspijlen v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts