woensdag 15 november 2017

Tengellatten

U houdt best rekening met een minimale doorsnede van zowel de tengellatten als de panlatten. Vuren tengellat wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Wij lieten onlangs een offerte en lastenboek opstellen voor de bouw van onze nieuwe woning.


De algemene aannemer voorziet voor de dakbedekking geen zgn. Er is ons aangeraden om wel tengellatten te gebruiken. Waarvoor dienen die eigenlijk en is het aan te raden of zelfs noodzakelijk .

Onderdak, tengellatten en panlatten. Bekijk de producten onder TENGELLATTEN WIT NOORSE DEN. Deze houten tengellatten zijn ideaal voor het maken van een ventilerend dak. Maak deze dan vast op uw plaatmateriaal of vellingdelen.


Bevestig hierop uw panlatten. Wij vervangen het onderdak van ons zadeldak. Maar hoe berekenen we hoeveel pan- en tengellatten we nodig hebben?


Ons dak is een goeie m² en we hebben traditionele pannen (die we gaan hergebruiken).

In sommige renovatiegevallen kan de bestaande dakbedekking als onderdak gebruikt worden. Er kunnen eventueel versterkingen nodig zijn. Voor de bevestiging van de tengellatten moet de dakstructuur zorgvuldig geïdentificeerd en gelokaliseerd worden. Met onze tengellatten kunt u zelf een stevig onderdak verzorgen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De bevestiging van de tengellatten door de isolatieplaten heen op de onderliggende dakstructuur wordt gerealiseerd door een unieke schroef die speciaal door RECTICEL Insulation werd ontwikkeld. Tengellatten - stoflatten.


Overlapping van de tengellatten door het dichtingsmembraan. Samenstelling van een wand met een bekleding uit pannen. Links, op tegen de muur geplaatste kepers.


Isolatie dikte inclusief houten tengellat 30x50mm. Dakpannen die gebruikt worden voor het dekken van daken hebben een neus of nok waarmee ze worden opgehangen aan horizontale latten, panlatten van ca × mm. Zouden de panlatten rechtstreeks op het dakbeschot gespijkerd zijn, dan zou bij mogelijk doorslaand regenwater, dit boven de latten op het . Diverse afmetingen houten latten en balken.


Is overschot na verbouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts