vrijdag 10 november 2017

Thermowood triple

Bekijk ons assortiment op Ecohout. Daarbij is de prijs vooral afhankelijk van de uitvoering van de gevelplanken. Thermo Triple kop : 1x mm. Ontdek hier de voordelen van HOTwood gevelbekleding. Gevelbekleding in ayous.


Meer info over thermisch behandeld hout.

GEVELPROFIEL THERMOWOOD GRENEN TRIPLE 32x132MM. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Men werkt voornamelijk met dennenhout maar ook andere houtsoorten zoals populierenhout dat men een hittebehandeling (hitte en stoom) laat ondergaan. Daardoor wordt dit weinig . Bruto: x 1mm, Onzichtbare bevestiging met B-fix clips. Meer dan 1jaar actief in de houtsector. ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN.


Open of zichtdicht te maken.

Alle vrijheid om te variëren binnen een stijvol ontwerp. Bij een voldoende hoge behandelingstemperatuur is het hout zelfs grotendeels bestand tegen houtrot verwekkende schimmels en geschikt voor buitengebruik. Bestel nu voordelig op NuBuiten. Planchet eik schuin geschaafd x 1(1netto), lengtes volgens beschikbaarheid.


Deze blokprofiel gevelbekleding wordt ook wel Free Willy profiel genoemd. Deze zogenaamde triple blokprofiel heeft wel iets weg van een rhombus profiel. Let op, minimale afname bij dit thermowood gevel product is stuks.


Rockpanel mm, standaard colours (RAL), voor . Eternit siding Cnatural m. Afwerkingen voor gevels: √ Hout: Zowel bij verbouwing als nieuwbouw is hout als gevelafwerking een goede keuze. Helaas is hout niet zo goedkoop. Zowel klassiek als strak-modern, diverse profieltypes en houtsoorten zorgen voor een fraai en veelzijdig materiaal voor gevelafwerking. In de toonzaal was er een staal van elke soort, echter maar een klein stukje per systeemsoort.


Beautiful Meranti wood offers a warm aesthetic and great durability.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts