woensdag 15 november 2017

Hea 240 gewicht

Europese breedflensbalken HEA. TECHNISCHE SPECIFICATIES. Een HEA balk is geschikt als kolom of als ligger in een constructie. Zowel het draagvermogen als het gewicht van een HEA balk zijn afhankelijk van de maat.


G = gewicht f =doorsnede v = verfoppervlakte.

HEA profiel dan zal hij een HEA2nemen. HEB dan komt hij toe met een HEB240. Zoals ik reeds aanhaalde, een HEM-profiel hoort niet thuis in de woningbouw, en dit alleen al o. Vraag: Als inkoper van staalconstructies bij een bouwbedrijf zie ik dat de leveranciers met andere gewichten van staalprofielen rekenen dan wij. Draagkracht-grafieken kolommen, Draagkracht-grafieken liggers.


Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs en afname per: meter.

HEA 2Artikel : Neueingang in 2-Werktagen. Bitte achten Sie auf die Statik. Der HEA ist der leichteste Träger dieser Reihe und hat die geringste Belastung. Breite aussen (a), 2,mm. Gewicht je Meter, 60kg.


Zo goed als nieuw Ophalen. Minimale afname van het product is 1. HEA constructiebalk: wordt toegepast als ligger of als kolom in een constructie. Kwaliteit: S235JRGvlgs. Zagen: U betaalt exact de hoeveelheid die u bestelt en heeft geen restmateriaal, . Het eigen gewicht werd in aanmerking genomen. Maximum toelaatbare gelijkmatig verdeelde belasting.


AFMETINGEN: Elke HEB-balk heeft een specifieke hoogte, breedte, flensdikte, gewicht ,. Klik hier indien u de afmetingen van alle HEB balken in detail wil bekijken. Elk HEB-formaat heeft specifieke standaard lengtes.

BALKEN OP STANDAARD LENGTE. Nadat u het HEB-formaat heeft gekozen worden automatisch de . De lichte variant H-balkstaal, te herkennen aan een wat dunnere flens en de vorm van een H. De laatste letter staat voor de dikte van de flens, waarbij A voor de dunste uitvoering van H-profielen staat. Bij HEA -balken ligt de hoogte van de balk lager dan de flensbreedte.


Dit geldt tot de maximale flensbreedte . HEB breite I-Träger, IPB- und IB- Reihe. Hinweis: Bei Bedarf wählen Sie bitte eine Wunschlänge über 500mm aus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts