donderdag 23 november 2017

Hillhout overkappingen

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Hillhout overkappingen bij Van Kooten! Met een overkapping is het extra genieten van de lange zomeravonden.


Een houten terrasoverkapping zorgt voor sfeer en knusheid. Het heeft een tijdloze uitstraling en de tuinmeubelen zijn beschermd tegen weer en wind. Bekijk ons gehele assortiment!

Bent u toe aan wat meer sfeer in uw tuin? Met de Living Modulair Excellent heeft u een ideale overkapping om uw tuin sfeervol aan te kleden met een gezellige, droge zithoek. De Living is voorzien van gelamineerde staanders van geïmpregneerd vurenhout, wat een enorm stevige constructie oplevert.


De Terrasoverkapping laat u het hele jaar door genieten onder een lichtdoorlatende dak. De staanders (12xcm) en liggers (6xcm) zijn gemaakt van gelamineerde hout. Kenmerken dak: Het dak is gemaakt van mee. Bijna alle overkappingen zijn zelf in te delen met losse wandelementen.


Zo creëer je een luxe en lichte . De Grasshoppers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Dankzij de toepassing van een overkapping creëert u schaduw tijdens bloedhete zomermaanden. Of waar u vrienden kunt uitnodigen voor een verrassend buitendiner? Daarom staat ons magazine boordevol inspiratie. Tuinhuizen en blokhutten.


Houtsoort: geïmpregneerd vurenhout. Het modulair is systeem is uitgebreid en compleet. Het begint met kiezen van een basispakket. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


De Living Modulair basispakketten zijn er in diverse rechthoekige afmetingen, en als een hoekmodel. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De overkapping is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout en wordt.


Omschrijving, Verkoopprijs incl. Afmeting (LXB) 390X2CM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts