vrijdag 24 november 2017

Pocket escape room review

Het spel werd bedacht door Martino Chiacchiera en Silvano Sorrentino en uitgegeven door 9Games. Eerder deze maand schreven we een review van de gelijkaardige Exit-games van dezelfde uitgever,. Het enige dat je hebt is een stapel van kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd uit het laboratorium.


It just has a deck of cards, like the Unlock! It only has one major difference.

Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om . In dit coöperatieve kaartspel word je in een laboratorium. Bekijk hier ons volledige assortiment. Yes, you can actually play this game by yourself if you wish. For the purposes of this review , we did it with five people. Thanks to Adam, Josie, Tiffany, and Allison for playing.


Voor 15:bestel morgen. Review Schrijf een review. Disclosure : GeekDad received a copy of this game for review purposes.

Read honest and unbiased product reviews from our users. Het enige wat ze hebben om te ontsnappen is een stapel van kaarten met raadsels en voorwerpen. Naast de met het Duitse Kennerspiel des Jahres bekroonde EXIT serie heeft 9Games vandaag een nieuw escape room spel in de markt gezet.


Pocket escape room is een compact kaartspel, uitgegeven door 9games. De spel bestaat uit kaarten vol. We speelden het kaartspel met personen. De intro van het spel is leuk. TripAdvisor among attractions in Fort Wayne.


Included in this game are unique minute escape room puzzles that will test your cranial skills. Ben jij dol op escape rooms ? Speel dit kaartspel bestaande uit kaarten vol raadsels en voorwerpen. Dit spel heeft een hoge waardering in de app-stores van zowel iOS als Android: ster en veel positieve reviews. Voel de spanning en beleef nu het mysterie van een escape room als spel gewoon bij jou thuis!


In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en he. Op de plek waar je bent opgesloten zijn allemaal hints, raadsels, puzzels en andere hersenkrakers verstopt die je . Wees snel, je hebt maar minuten. Ik heb al aardig wat escaperooms in de pocket , maar deze stond nog op het lijstje.


Eenmaal in Bunschoten aangekomen was er een fantastische wachtruimte met tafeltennis, darts, pool, airhockey etc. Dan wordt je begeleid naar de kamer, maar niet voordat je met een professioneel gemaakte video in de juiste sfeer wordt .

Deel je evaring met anderen. Escape Rooms springen al een paar jaar als paddenstoelen uit de grond. Maak kans op een waardebon van 15-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts