dinsdag 14 november 2017

Occasie cnc hout freesmachine

Ook op het gebied van houtbewerking heeft zich in het verleden een sterke en omvangrijke automatisering voorgedaan. Hierdoor staan er veel tweedehands CNC -machines te koop. In tegenstelling tot nieuwe machines zijn de voordelen van een gebruikte CNC -machine de gunstigere prijs en de directe beschikbaarheid.


Industriële bedrijven zijn op zoek naar krachtige platenzagen, kantenaanlijmmachines of CNC -bewerkingscentra. Coating- en afwerkmachines zijn net zo gewild als boor- en deuvelmachines, fineerpersen, extractiesystemen, versnipperaars en rollenbanen. Bij Surplex vindt u de beste houtbewerkingsmachines.

CNC NICRON assen gestuurde portaalfrees. Een computergestuurde freesmachine waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees ), materiaal verwijderd kan worden. Onze freesmachine biedt een zinvolle en efficiënte oplossing voor ontzettend veel toepassingen. De machine heeft een motor van 3kw en is watergekoeld pomp zit er bij en een opvang emmer. Tweedehands freesmachines kopen ? APT International is een machinehandel en heeft occasie freesmachines te koop zoals CNC freesmachines , bedfreesmachines, portaalfreesmachines, conventionele freesmachines , graveermachines, kopieerfreesmachines, speciaalfr.


Vind cnc freesmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze busellato jet nesting machine is ontworpen voor bedrijven in de sector , hout , kunststof en aluminium.

De mpg (jog) handwiel voor handmatige bediening van de assen van een cnc freesmachine , draaibank, router, etc. Ontbrekend: occasie Vind de beste tweedehands cnc freesmachine hout fabricaten en. Op zoek naar een CNC freesmachine ? Molendijk Houtberwerkingsmachines heeft nieuwe én tweedehands CNC freesmachines te koop voor zowel de hout - als kunstofverwerkende industrie. Deze computergestuurde machines kunnen snel en met uiterste precisie vormen en profielen frezen in een stuk hout of kunststof.


Stock Number: frees5Besturing: Heidenhain TNC114B Tafel: 4x 7mm Universele CNC freesmachine. Over product en leveranciers: Alibaba. Ongeveer hiervan zijn bewerking, zijn hout router, en zijn frezen machines.


Een brede verscheidenheid aan cnc freesmachine tweedehands -opties zijn voor u beschikbaar, zoals verticale, horizontale en . Deta Machines BVBA - handel in nieuwe en gebruikte houtbewerkingsmachines. Specialist in tweedehands en gebruikte machines. Naast de tweedehands houtbewerkingsmachines, bieden wij onze klanten ook een volledig en hoogwaardig gamma nieuwe houtbewerkingsmachines, stofafzuigingen en . Elektrische hoog- laag verstelling. Aangedreven rol in ondertafel.


Opnieuw onderhouden, afgestel gereviseerd en met garantie. Enkel bij Goossens- Santens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts