donderdag 30 november 2017

Pocket escape room 999 games

Gebaseerd op escape rooms. In dit coöperatieve kaartspel word je in een laboratorium opgesloten. Het enige dat je hebt is een stapel van kaarten vol raadsels en voorwerpen.


Lukt het je om met je teamgenoten op tijd te ontsnappen? Kaartspel gebaseerd op escape rooms. Pocket Escape Room is zoals de naam het al zegt, een mini-versie van een escape room -bordspel.

Het spel werd bedacht door Martino Chiacchiera en Silvano Sorrentino en uitgegeven door 9Games. Eerder deze maand schreven we een review van de gelijkaardige Exit-games van dezelfde uitgever,. Eind maart of begin april worden het tweede en het derde deel uitgebracht: Diefstal in Venetië en Het Lot van Londen. In deze coöperatieve puzzelspellen word je via zestig speelkaarten met . Op dat moment zullen Exit en Escape Room the Game , mocht de Unlock!


Bekijk hier ons volledige assortiment kaartspellen. Voor 21:besteld = morgen in huis! In het spel Pocekt Escape RooDe Tijd vliegt zitten de spelers samen opgesloten in een laboratorium.


Het enige wat ze hebben om te ontsnappen is een stapel van kaarten met raadsels en voorwerpen.

Naast de met het Duitse Kennerspiel des Jahres bekroonde EXIT serie heeft 9Games vandaag een nieuw escape room spel in de markt gezet. Koop dit kaartspel online of kom langs in onze speelgoedwinkel in Leiden. Productgroep: Gezelschapsspellen - 9Games , 999-POC01. Omschrijving: Doctor Thyme daagt jullie uit voor een intelligentietest.


Maar terwijl hij zijn plan uitlegt, drukt hij per ongeluk op een knop. Er klinkt een alarm, het lab wordt vergrendeld en jullie zien hem nog . Pocket escape room is een compact kaartspel, uitgegeven door 9games. De spel bestaat uit kaarten vol met spelletjes en raadsels die je moet oplossen samen met je teamgenoten.


Elke uitdaging is verschillen lukt het jou om snel te ontsnappen? Wij hebben vestigingen in nederlan in driebergen en in arnhem. In pocket Escape Room van 9Games. Categorie, Familiekaartspellen. Kevin van Hove Euhm misschien dom vraagje maar kan je het spel nog spelen als je het keer hebt opgelost?


Games Hi Kevin, Beiden series zijn eenmalig te spelen, omdat je inderdaad aan het einde de oplossing weet. De tijd vliegt is het eerste in een reeks pocket Escape Room kaartspellen en is gebaseerd op de escape - room -spellen. Is het team sterk genoeg om op tijd te . Referentie SS-999-POC01.


PM - replies retweets likes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts