woensdag 29 november 2017

Welkoop blije dieren

Nog even en het is weer dierendag. Hét moment om je maatje eens flink te laten lachen. Want zeg nou zelf, iedereen wordt toch vrolijk van blije dieren ? Heb je een huisdier, een paar kippen, koeien of heel veel vogels in je tuin?


Geef de dieren in jouw omgeving wat ze nodig hebben met de artikelen van Welkoop. Goed advies, de juiste voeding en genoeg beweging helpen onze fitte dieren coaches je graag bij.

Welkoop helpt je graag om jouw dieren fit te krijgen en te houden. Een mooi overzichtelijke winkel waar voor elk dier wat te koop is. Zelfs zonder kassabon toch uiteindelijk nog goed geholpen na een klacht en deze naar tevredenheid hersteld. Heb jij de gouden snavel al ontdekt?


Er zijn er nog verstopt! Ontvang vandaag nog bij elke aankoop. Dat is ook het motto van de promotie die Welkoop gestart is vanwege dierendag.


De komende weken tot dierendag krijgt elke klant een zakje met zogenaamde blije dieren.

Welkoop : Beste dieren - en tuinspeciaalzaak van Nederland. SANTPOORT - De consument heeft Welkoop wederom verkozen tot Beste Dieren - en Tuinspeciaalzaak van Nederland. Het winnen van de prijzen voor Beste Tuin- en Dierenspeciaalzaak maakt ons trots, maar ook blij.


Dat zijn dierenmaskertjes waar je . Honden genieten van het buffet bij Welkoop Vorden. Ludieke actie van Welkoop , honden konden vanmorgen genieten van een heus hondenbuffet. Dit alles in het teken van blije dieren en dat lieten deze honden geen twee keer zeggen, heerlijk genietend van al dat lekkers op tafel! Woensdag op dierendag is.


Bij Welkoop ontvangen we dagelijks vele klanten in onze winkels door heel Nederland en online in de webwinkel. Medewerkers van Welkoop. In aanloop naar dierendag organiseert de winkel nog meer acties. Met deze zogenaamde blije dieren kunnen ze een selfie met hun huisdier maken. Op woensdagmiddag oktober zijn kinderen welkom om te komen . Welkoop in Berkel en Rodenrijs Berkelse Poort folder met winkel informatie en openingstijden.


Ontbrekend: blije Welkoop wederom verkozen tot beste tuin- en dierenspeciaalzaak van. Tot Dierendag krijgt elke klant een zakje met zogenaamde Blije Dieren. Welkoop is hét adres voor alles wat met het buitenleven te maken heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts