dinsdag 14 november 2017

Wit ebbenhout

Ceylon ebben is zwart, met soms een paar onregelmatige lichtbruine strepen. In andere ebbensoorten kunnen ook licht gekleurde strepen aanwezig zijn. Andaman ebben heeft een opvallend contrast tussen vrijwel wit en zwart hout.


Het geelwitte spint met soms zwarte strepen is duidelijk te onderscheiden van het kernhout . Ebben , of ook wel ebbenhout , is zwartgekleurd hout, dat heel zwaar is (het zinkt in water).

In engere zin wordt het geleverd door een aantal tropische soorten uit het geslacht Diospyros (familie Ebenaceae). De genormeerde Nederlandse naam is ebben. Merk op dat de meeste soorten uit dit geslacht geen ebben leveren en . Ceylon Ebben is zwart, met soms een paar onregelmatige lichtbruine strepen. Groothandel white ebony wood uit Goedkope white ebony wood Loten, Koop van Betrouwbare white ebony wood Groothandelaars. Er zijn veel soorten ebbenhout , van donkerbruin met soms grijze strepen tot bijna geheel zwart hout, dat het meest gewild is.


Het spinthout, de laag hout die zich om het kernhout en onder de bast van de boom bevindt, is licht geelachtig tot bijna wit van kleur.

Bij sommige soorten is het contrast tussen het zwarte kernhout en . Pvc achterdeur met geïsoleerd paneel. Draait open naar rechts binnen van binnen gezien. Binnen houtnerf wit , buiten houtnerf ebbenhout. Malaice Caju Arang Puti.


Deze bureauconsole laat zich gewillig tegen de muur zetten, maar plaats ze middenin de ruimte en klap de panelen open en er verschijnt een onderliggend tafelblad dat het meubel transformeert tot eettafel. Het uiterst zeldzame witte ebbenhout vormt een tekening met de allures van Chinese inkt, die elegant uitwaaiert van . EBBENHOUT Ook wel Ebben , Ebony en Ebben -hout genoemd. Wij hebben een ruime voorraad mooi zwart Ebben. Toch is de kleur van ons hout echt niet verkeerd. En ook zwaardere maten hebben wij op vooraad.


Materialen van hoge kwaliteit, functionaliteit en esthetiek komen samen om een lange levensduur te garanderen: met keramiek, meubels, baden en douchetubs in een veelvoud aan afmetingen, makkelijk te onderhouden houten en gelakte oppervlakken van rozenhout, ebbenhout en eik tot wit hoogglans maken het . Ons beslag in wit structuur is gemaakt van het basismateriaal RVS. Dit is een sterk en kwalitatief metaal. Deze deurgreep heeft een witte poedercoating met UV-werende laag en een structuur voor extra grip. Externe link: See more details about this work on .

Ebbenhout : Maleyt: aju Arang Putì.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts