vrijdag 24 november 2017

Golden flame houtskool

Onder merknaam GOLDEN FLAME of private label, verkopen we onze producten. Houtskool Liter in schenkdoos. Palletisering: schenkdozen per europallet. Neem contact op voor info en prijzen . HOUTSKOOL BRIKETTEN KG.


Omverpakking : zakjes per omzak.

Verpakking : papieren zak. Golden Flame houtskool is uitstekende houtskool te gebruiken voor het barbecuën. De houtskool is gemakkelijk aan te steken en de houtskool is snel op.


Met deze briketten kan je het vlees op de barbecue grillen. Zorgt voor langere en gelijkmatige warmte. De beste restaurants grillen met de bekende houtskool in de gele zakken. Deze restaurant houtskool heeft mooie grote stukken die beperkt geur en smaak afgeven.


Wanneer u houtskool bij een groothandel wilt kopen, dan bent u hier op de juiste pagina. Wij zijn een groothandel met houtskool.

Op zoek naar een plek waar u houtskool kunt kopen? Bij ons kunt u houtskool kopen voor zeer scherpe prijzen. Als u houtskool wilt kopen dan kunt u onze website even bekijken.


Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Levertermijn op voorraa dagen. Bovendien heeft de houtskool een lange brandduur en is deze eenvoudig aan te steken. Goede brandduur, een beetje tussen Peko . Rooij BV, Groothandel in levensmiddelen.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de . Gerelateerde producten bijbestellen. Geen producten gevonden. There are no reviews yet. Bekijk alle resultaten (0).


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Tevens geschikt als tuinfakkelolie. Deze artikelen zijn ook te bestellen in combinatie met haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts