dinsdag 21 november 2017

Siberische lariks terras

Zo bent u zeker van een stevig terras en een lange levensduur. De trage groei van deze bomen zorgt voor een zeer stabiele, sterk en duurzame terrasplank. De betaalbare prijs is goed meegenomen. Origineel heeft deze houtsoort een goudgele tot rozige kleur, die zeer mooi gaat vergrijzen.


Deze houtsoorten hebben een grote ecologische meerwaarde dankzij hun locale beschikbaarheid.

Er hier hier nog verschil tussen Europees zachthout en Europees hardhout. Hierdoor is het perfect voor onbehandelde buitentoepassing waarbij het na verloop van tijd zal gaan vergrijzen. Zijde antislip profiel, zijde glad.


Mijn schrijnwerker heeft een offerte gemaakt voor bekleding met zowel lariks als eik, waarbij eik (zoals ik verwachtte) wat duurder is. Omdat mijn initiële voorkeur naar lariks ging o. Verkrijgbaar in langere lengtes : van 40m tot ca 20m. Dat maakt dat het hout redelijk duurzaam is, .

Lariks laat zich gemakkelijk verwerken voor talrijke buitentoepassingen als gevel, terras en constructies en wordt daarnaast ook binnen gebruikt. Siberische lariks zou gaan, mocht dat . Lariks is gemakkelijk te nagelen of te schroeven. Het lorkengeslacht Larix behoort tot de familie van de Pinaceae en telt een tiental soorten. De Europese lork ( Larix decidua Mill.) komt onder meer voor in de Alpen, Polen, het Tsjechische . Ze zijn alle drie erg geschikt om een stijlvol en vooral duurzaam terras mee aan te leggen.


Daarnaast is Kastanjehout ook nog . Het grootste verschil met het Europese Lariks (ook wel Douglas hout) is dat het lichter van kleur is. Doordat het in de kou is gegroeid is het aanzienlijk harder dan Europees. DREAMDECK ALTAI Terrasse. Stevige en duurzame terrasplanken.


Natuurlijk homogeen houtoppervlak. Milieuvriendelijk - zonder . Heeft u een vraag over een van onze artikelen? Bart is door zijn jarenlange ervaring d expert op het gebied van Tuinhout.

Stuur een e-mail naar Bart. Het is een harde en zware houtsoort met een fraaie kleur en structuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts