dinsdag 21 november 2017

Olifant decoratie

Een olifant ter decoratie in huis kantoor of winkel en een neushoorn plusminus lang. Indiase olifant - decoratie. Gemaakt van Magnesium Hars is dit beeld een echte eye catcher. Breedte 53cm Diepte 28cm.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!

Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare olifant decoratie ! Laten we aan de slag gaan! Artikel Prachtige decoratie beelden van een olifant. De beelden zijn afgelakt met een speciale lak zodat ze ook goed buiten kunnen staan.


Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Beeldenmarkt is de specialist op het gebied van polyester beelden, polyester figuren, levensgrote dieren, decoratiefiguren, dieren beelden en horeca decoratie !

Deze houten olifant is een prachtig decoratie -object voor in uw kamer. Ben je op zoek naar een sfeervol antiek accessoire voor in huis? Deze olfiant heeft een antique look, een mooie grootte en staat op een stevige zware voet. Hierdoor valt hij lekker op.


Een accessoire als deze zal erg mooi staan op . Groothandel decoration elephant uit Goedkope decoration elephant Loten, Koop van Betrouwbare decoration elephant Groothandelaars. Met deze Bamboom New Vintage decoratie olifant haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De olifant is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en voorzien van een handige lus.


Prachtige decoratie voor in uw huis gemaakt van hars composiet. Olifant in 3D harskunst. In een tijd dat we steeds meer afstappen van echte schedels aan de muur is dit het perfecte alternatief.


Soms levensecht en soms met een knipoog. Veel mensen kiezen voor deze hars schedels als decoratie in hun huis . Symbolische olifant met liefde gemaakt hout decoratie koelkast geluk onder goede omstandigheden. Houten decoratie olifant met jong. Zeer decoratieve metalen olifant , uitgevoerd in een mooie koper met blauwe kleur.


FLUMINALIS CHURCH INTERIORS BV.

Betalen kan in één keer of in termijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts