donderdag 23 november 2017

Merbau deurhout

Bij Houtimport Best kunt u terecht voor het mooiste deurhout tegen een scherpe prijs. Diverse soorten deurhout , o. Al meer dan vijftig jaar levert Houtimport Best verschillende houtsoorten aan zowel professionele . Kernkleur Bruin tot donkerbruin. Boogaerdt Hout kan met haar jarenlange expertise op het gebied van Timmer en Deurenindustrie als importeur, producent en leverancier van voorgeschaafde delen en gekorte houtcomponenten vele klant- en projectmatige oplossingen aanbieden.

In haar assortiment zijn diverse gecertificeerde . Stiho: thuis in deurhout ! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Behandel hardhout met een transparante lak voor het behouden van de natuurlijke tint.


Spijkeren, schroeven en lijmen kan goed. De kleur van het kernhout varieert sterk . Raambeslag: MACO Verdektliggend.

Raamkrukje: MACO Afscluitb. Deuren kunnen geleverd worden in concept 2- en 3. In alle mogelijke Ral kleuren. Ook de keuze van hang-en sluitwerk is mogelijk, standaard gebruiken. Deuren met pen gat verbinding en brede stijlen 39x140.


Prijs per stuk (incl. BTW), € 3112. Houtsoorten voor kozijnen. Er zijn verschillende houtsoorten die gebruikt worden om kozijnen te maken.


Iedere houtsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van duurzaam houtsoorten voor kozijnen zoals afzelia, merbau en meranti. Merbau stapeldorpeldeuren. Door relatief veel voorkomend draadverloop, is het een houtsoort waarbij geadviseerd wordt bij raam en deurhout vanaf 90cm en bij kozijnhout vanaf 300cm. Toepassing: Alle voorkomende kozijn-, raam-, deur-, en traphout- maten.


Tevens in deurcomponenten op vaste lengten en breedtes. Kozijn-, raam- en deurhout en afwijkende maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts