donderdag 8 februari 2018

Brede school de kraal

Brede School De Kraal is een samenwerkingsverband tussen onderwijs, kinderopvang, sport en welzijn. Basisschool Oeboentoe is een openbare school. Het onderwijs op onze school staat niet op zichzelf, maar is onlosmakelijk verbonden met alle onderdelen van de maatschappij.


Onze school is niet alleen de plek waar je heen gaat om iets te leren, maar het is ook een plek die zorgt voor opvang, . Kunstmagneetschool De Kraal is een brede, veelkleurige, openbare buurtschool voor basisonderwijs. De Kraal mag zich een Brede School noemen, omdat de school samenwerkt met kinderopvangorganisatie Humanitas en de voorschool van Dynamo.

De school telt ongeveer 4leerlingen, ingedeeld in negentien . Servicepunt Purmerend de Kraal is gevestigd in de brede school de Kraal. De bibliotheek is iedere werkdag geopend voor zelfservice. In een in de stedenbouwkundige opzet van de nieuwe wijk gehandhaafde historische landelijke strook met agrarische bebouwing, heeft het complex vorm gekregen.


De meest volledige site met ruim 66. Heeft u op zondag middag februari uw feestneus en boeren kiel al aan, kom dan vooral met u kinderen naar De Brede School “ De Kraal ”. Het Kraaltje”viert tussen 13. Dit vieren we samen met .

Leerlingen, juffen en biebmoeders laten zien hoe ze met Schoolwise werken in de bibliotheek van de. Categorie subsidie: Educatie. Stichting Brede School de Kraal. Bij het leren sluit de school aan op wat ieder kind nodig heeft. De kunstvakdocenten Drama, Dans en Beeldende Vorming . Samen met de andere partners van Brede School “ De Kraal ” verbleven wij eerst in de zogenoemde piekgebouwen “De Nijl” en “De Zambezi”.


Na-schoolse activiteiten van Cultuurhuis Wherelant bij Brede school de Kraal , onder de titel NDALA. Het NDALA – atelier is een cursus waarbij kinderen kennismaken met veel verschillende technieken. Naast schilderen ook speksteen, klei, dat gebakken kan worden . Daar komt ruimte vrij omdat de basisscholen Oeboentoe en Kawama door dalende aantallen leerlingen de lokalen na de zomervakantie niet meer nodig hebben. Een onderwijsvisie die tot doel heeft het sociale en emotionele klimaat in klas en school te verbeteren.


Dat betekent dat we naast de gewone schoolvakken, aandacht besteden aan creatieve vakken als dans, drama en beeldende vorming. We zijn een Brede School. Buitenschoolse opvang Anansi.


Anansi is gevestigd in de Weidevenne bij brede school de Kraal in de Weidevenne. Bij Anansi vangen wij kinderen op van de volgende scholen: oec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts