vrijdag 9 februari 2018

Ovale tafel jorg

Outlet Tafels voor binnen. Neem eens een kijkje, van elk exemplaar zijn er vaak maar van gemaakt en voor een afgeprijsde prijs. Deze aanbiedingsprijs geldt alleen op deze pagina en alleen voor het . Steigerhouten tafels geven extra karakter aan je woonkamer, eetkamer of keuken. Alle tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout. De mogelijkheden voor jouw steigerhouten.


Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel. Mooie rustiek eiken eettafels in diverse stijlen.


Zowel landelijke tafels als industriele eettafels, geheel op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. U heeft een ruime keuze uit. OmschrijvingUnieke tafel gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout (foto is nieuw steigerhout) met steigerbuis als onderstel (ook op wielen verkrijgbaar).


Deze tafel heeft een unieke ovale. Het ovale tafelblad is gemaakt van geschaafde rustiek eiken planken gelijmd van 40mm dik. In de keuzemodule kan de gewenste afmeting worden aangeklikt en wordt de prijs direct aangegeven.


Ook kan in de keuzemodule eventueel een gewenste behandeling worden aangelijkt en zal de totaal prijs direct . Vanaf nu verkrijgbaar losse tafelbladen in elke gewenste maat los te bestellen bij JORG. Mix en match je eigen tafel samen, kies bij de losse tafel onderstellen jou gewenste onderstel. Het tafelblad is gemaakt van rustiek eikenplanken van 4cm dik. Het onderstel is van onbehandeld staal. Het is een zeer stevig en stabiel onderstel in de vorm van een V. Dit is een nieuwe lijn binnen het assortiment van JORG , er zijn op aanvraag meerdere meubelen in opdracht in deze stijl te maken!


De combinatie van oude steigerplanken. Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en. U wilt graag ons bezoeken in Naarden? Dat kan wij hebben geen showroom maar wel een spreekkamer om eens met ons rond de tafel te zitten met een bak koffie of thee en eens uw wensen door te.


Tafelblad gemaakt van oud steigerhout van 6cm dik. Onderstel is gemaakt van staal. Bel of mail vrijblijvend . Altijd al gedroomd van een modern, robuust, duurzaam en vooral tijdloze tuin set dan zit je bij JORG aan het goede adres. Onze ontwerpen zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin. Koop of Verkoop jorg steigerhout op Marktplaats.


Alle advertenties van JORG Bv, Naarden op Marktplaats. Bekijk het aanbod van JORG Bv en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Rechte steigerhouten tafel. Ovale steigerhouten tafel.


Ronde steigerhouten tafel. Vierkante steigerhouten tafel. Ingezonden door: Jeffrey. Vorige Artikel van Volgende. Bestel direct online voor de voordeligste prijs!


Industrile Tafel Met Rustiek Eiken Ovaal Blad En Stalen V. ZAKELIJK JORG`S Houten Meubelen. Keuken Hoekbank Met Tafel - Atumre Com. Houten Tafel Industrieel: Industriele Tafels Nu Bij Giga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts