woensdag 28 februari 2018

Trapleuning opnieuw lakken

Bekijk onze website voor nog meer tips! Trappen in het huis worden vaak gebruikt, vooral de trap naar de bovenverdieping. Behalve de treden verslijt ook de leuning van de trap. De trapleuning schilderen of opnieuw lakken moet regelmatig gebeuren.


Dit artikel gaat over het schilderen van de trapleuning. Ben je benieuwd naar de kosten als je .

Schilder dan drie lagen een blanke lak op de leuning. Vergeet niet tussen de lagen licht te schuren. Je kunt ook kiezen voor een blanke lak met iets kleur erin. Dit is een semi transparante lak.


Wil je de leuning gedekt verven? Breng dan eerst een grondverf acryl aan. Laat de grondverf opdrogen en schuur deze licht op en . Je trapleuning renoveren hoort daar natuurlijk ook bij.


Een houten balustrade of trapleuning kun je relatief makkelijk vernieuwen door het hout op te schuren en het opnieuw te behandelen.

Controleer ook zeker of de leuning nog stevig genoeg is. In de olie zit lak verwerkt, en wordt een harde laag. Stair Care de traponderdelen specialist! Lees hier hoe je dit aanpakt! Als u de bestaande trap helemaal heeft opgeknapt dan moet eigenlijk de muurleuning ook nog een opknap beurt krijgen.


Maar hoe pak je dat nu aan? Als het een ronde leuning is dan is deze vaak in de loop der jaren meerder malen geschilderd. Ik heb een houten trapleuning en dorpels. Ik wil ze nu netjes glad schuren en ze dan opnieuw lakken. De vraag is nu: waar doe je dit mee?


Vernis, Glitsa, beits of iets anders? Na een aantal schilder beurten wordt het steeds moeilijker om de oude trapleuning nog te voorzien van een mooie nieuwe laklaag. Je begint fanatiek te schuren en te schrapen zodat oude laklagen er af gaan. Vervolgens stop je veel tijd en geld in het opnieuw gronden en aflakken van de leuning met . Houten trap vakkundig schilderen, beitsen of lakken Het zelf schilderen van een houten trap, trapleuning of trapopgang in huis!


Een geschilderde, gebeitste of gelakte trap kan een blikvanger zijn in het interieur. Heeft iemand een tip om een ronde trapleuning te verven? Om een mooi resultaat te krijgen moeten de leuninghouders verwijderd worden,maar hoe dan verder?

Alternatief is dat je kleine kinderen hebt die met kleverige handen suiker op je trapleuning hebben laten zitten. Nabericht: Hier kun je niets aan doen (mits goed voorbehandeld en goed doorgedroogd), anders dan verwijderen met verfafbijt en opnieuw beginnen. De trap schilderen geeft hem een compleet nieuwe en frisse look.


Alles over de mogelijkheden en prijs ontdek je hier samen met tips en inspiratie. We gaan deze uitzending de bovenverdieping afmaken. Daar hebben we al heel wat verbouwd. Wat te denken van het toilet met dat waanzinnige plafond? De logeer- en werkkamer met handig opklapbe de moderne badkamer die door de dakkapel veel . Staal verven hoe werkt dat?


Voor het schilderen van staal is het van belang dat we gebruik maken van kwalitatief goede producten en dat we goed voorbereid en zorgvuldig te werk gaan. Het product is geschikt voor gebruik binnenshuis in droge ruimten. Wij adviseren om deze onbehandelde houten leuning te behandelen met een (blanke) lak , olie of verf. Trapleuning aluminium Ø mm 3cm. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. Er is altijd iets te doen. HORNBACH Projectbouwmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts