vrijdag 16 februari 2018

Keezenspel action

Keezen is het meest oergezellige en hollandse bord- én kaartspel van Nederland! Het doel van dit spel is om alle pionnen in de thuishonken te krijgen. Speel je kaarten tactisch uit en plaats de pionnen als eerste veilig in je thuishonk!


Het Keezenspel kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld. Info over keezenspel action. Resultaten van zoekmachines!

Keezen is een Oud-Hollands bordspel voor minimaal tot maximaal personen. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Houten Speelbord voor tot spelers. Het spel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen. De Keezies winnen weer, in deze aanstekelijke film!


Nee niet dat, maar wel het. Het originele Keezen bordspel bij u thuisgestuurd! Betaling via bank of iDEAL, verzending of bij meer dan2punten afhalen!


Ontdek een echt Hollands en oergezellig bordspel Keezen.

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar . E00) is leuker als je metvier of zes personen speelt, die heeft op de achterkant ook een bord staan voor zes spelers. Ja,: Ik beveel dit product aan. Deze is geschikt voor 4. Fonville op Landal Hunerwold State. Het mooiste en leukste bordspel van Nederland!


Het wordt geleverd in een mooie bedrukte verpakking. Het keezspel wordt ook wel het keezenspel of keezen genoemd. Het is een zeer populair spel in Noord-Holland en zal zeker geheel Nederland veroveren.


Het is een vorm van mens erger je niet met kaarten in plaats van dobbelstenen en je speelt het spel met een partner (net zoals bij klaverjassen). Wij verkopen ook losse . Partner-allies battle to be the first ones home, leaving the rest out in the cold. Keezbord: The best Dutch battle board game!


Distribuer les cartes: er tour cartes et tours suivants cartes par joueur jusqu` á la fin du paquet Le donneur change à chaque manche et le jeu commence par celui qui le suit. Valeur et action des cartes: Roi: permet uniquement de sortir de la base. Dame: avance de places. Valet: obligation de permuter pions sur le.


Oudhollands keezenspel van King spellen.

De speelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion ma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts