dinsdag 20 februari 2018

Pipowagen speelhuis

In deze pipowagen kun je zelfs overnachten met je vriendjes of vriendinnen. Speelhuisjes Lekker spelen in je eigen huisje! En nu mogelijk met deze leuke modellen. Een droom voor ieder kind.


Leuk speelhuis in de vorm van een pipowagen.

De binnenafmetingen van het huisje. Winnaar van dé TUINIDEE AWARD deze speel pipowagen. Superleuk speelhuisje voor de kinderen. Handgemaakt en daardoor uniek.


Onze kinderen zijn er inmiddels uitgegroeid en hebben er vele uurtjes in gespeeld. De circus of pipowagen is zo groot dat er met gemak kinderen in kunnen overnachten! Royale massief houten Pipowagen.

Uw kinderen zullen betoverd zijn en kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Eenvoudige montage door voor . Het huisje staat er al even, Wolf kreeg het toen hij twee jaar werd. De uitnodiging voor zijn feestje destijds hangt op de deur van het huisje.


Het speelhuisje is oorspronkelijk een simpel bouwpakket . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor speelhuisjes aanbied. Wie droomt er niet van een eigen pipowagen. Deze circuswagen is zo groot dat je er makkelijk met kinderen in kunt slapen. Met veel gemak past er een keukentje en tafel met stoeltjes in. Nu kunnen papa en mama ook komen theedrinken in dit geweldige speelhuis.


Kinder speelhuisjes en speeltoestellen te bestellen bij Van Kooten! Ook een barrel of een camping pod is dan waarschijnlijk zeer geschikt. Deze blokhutten hebben een bijzonder uiterlijk door bijvoorbeeld de ronde vorm of de plaatsing op wielen.


Bovendien zijn ze multifunctioneel te gebruiken als logeerruimte, speelhuis voor de . Op maat gemaakt , volgens wens van de klant.

Inrichting en meubels alsook . Achter in de tuin, bij de groentetuin en de appelboom staat een verbouwde schaftkeet. Ongeveer jaar geleden kreeg ik die van grandpa. Het gevaarte werd met een auto ambulance uit Harkstede gehaald. Het leek me toentertijd leuk als speelhuis voor de kinderen. Het duurde een aantal jaren voordat . Het Koetshuis regelt van begin tot eind de verbetering van een winkel, een woningcomplex of gebouw.


Eventuele ontwerpschetsen en bouwtekeningen worden door een eigen architect uitgevoerd. Naast een gedegen inhoudelijk advies op basis van wensen en mogelijkheden mag de opdrachtgever rekenen op vaklieden . Hope that you could as it.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts