maandag 26 februari 2018

Keezenspel 26 personen

Houten Speelbord voor tot. Keezbord spel tot personen Luxe Hout. Speel het bord met tot personen ! Als u de tussenstukken ertussen uit haalt, dan kunt u met personen spelen. Dit spel kan later eventueel nog worden uitgebreid naar een acht persoons versie .

Vind keezen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vanaf jaar, 2-spelers. Klik op Meer informatie om het Voordeelpakket van dit spel te bekijken. Clown Games Keezenspel Reiseditie.


Je speelt het keezspel met de klok mee. Uitbreiden naar 7-personen mogelijk! De waarde van de kaarten staan op het speelbord.

Lees hier de spelregels voor een potje keezen met personen. Om een half spel te krijgen . Het keezenspel wordt geleverd in een mooie bedrukte verpakking en inclusief houten pionnen,. Laagste Prijs Garantie en hoogste kwaliteit -Laagste verzendkosten, gratis verzending vanaf twee stuks -Na ontvangst van uw betaling . Bij personen gebruik bijvoorbeeld dus 5x een kaartspel. Waarom zitten er jokers bij de kaarten, en wat doe je . Daarna is de volgende speler aan de beurt om te delen voor een nieuwe ronde.


Het artikel is momenteel uitverkocht, stuur ons een mail voor meer informatie. Het spel: Tijdens een ronde . Keezen spelregels kunt u hier terug vinden. Echt Hollands en oergezellig bordspel. Het doet denken aan een mengeling tussen Mens erger je niet, . Ontdek een echt Hollands en oergezellig bordspel Keezen.


Het lijkt een beetje op mens-erger-je-niet, maar heeft meer mogelijkheden. Met keezbord the Battle heeft u een nieuwe variant op het bordspel keezen. Het is een strategisch bordspel voor of personen. Daardoor is het veel spannender vanwege de vele wendingen tijdens het spel.


De kaarten brengen veel meer mogelijkheden in het spel. Oud Hollands Keezenspel , een combi van Pesten en Mens Erger Je Niet. E00) is leuker als je metvier of zes personen speelt, die heeft op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts