woensdag 28 februari 2018

Foliekas

Wilt u al vroeg in het voorjaar beginnen met het kweken van uw eigen groente en kruiden? Een foliekas is een snelle en voordelige oplossing voor de beginnende kweker. Foliekassen nemen minder ruimte in dan een hobbykas of broeikas. Zelfs een kleine stadstuin biedt dus al snel voldoende plek voor een foliekas. Bekijk snel het assortiment op Tuinexpress.


Dit artikel wordt rechtstreeks door de leverancier bij je thuisbezorgd.

Levering binnen werkdagen. ROYAL WELL Apple Mint air - Foliekas - Groen - mQuickview. Groente, fruit, bloemen of bomen : voor elke teelt en elk klimaat hebben wij de perfecte foliekas. Onze foliekassen bieden allerlei teelttechnische voordelen, zoals een hoge lichtdoorlatendheid en. Vind foliekas op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Uitstekende professionele kwaliteit foliekassen en kweektunnels. Tuinkas, tomatenkas, foliekas. De kas biedt voldoende ruimte voor de teelt van diverse groenten.

Uw planten worden beschermd tegen regen, intens zonlicht, en vogelsDe kas is uitgerust met. Kroonkas heeft een breed gamma aan foliekassen van 3. Het gaat hier om rondboogtunnels of foliekassen met een rechte zijkant die kan variĆ«ren in hoogte. Onze folie kassen zijn uiterst scherp geprijsd en maakt het voor veel tuinders mogelijk om tegen geringe investering veel m2 . Met een foliekas kunnen we ook de oogst met enkele weken vervroegen. Het grote voordeel van een foliekas , naast de lage kostprijs, is dat er voor de foliekas. De meest toegepaste foliekassen zijn de zgn.


Deze hoge kassen bieden volop ruimte aan de klimmers zoals tomaten en komkommers. U vindt bij Rovero vele soorten en maten foliekassen. Een kas die zorgt voor het beste klimaat voor uw teelt en een optimale bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Bestel foliekas materialen online!


Kweekt u graag uw eigen groente, fruit en kruiden? Met onze foliekassen kunt u van elke gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. Al onze foliekassen zijn zeer gemakkelijk te monteren en vragen weinig onderhoud.


Deze producten zijn alleen in onze webshop verkrijgbaar en worden daarom bij je thuisbezorgd. Dit jaar heb ik dan toch maar eens een foliekas gekocht. Dat is een demonteerbaar rek met een doorzichtig folie dat je eroverheen kan doen, zodat je op die manier een simpele kas hebt die de lucht erbinnen warmer houdt en enigszins beschermt tegen kou en vorst.


Nu staat die vol met alle planten die te . Beschrijving: De ideale kas voor het planten en kweken van gezonde groenten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts