maandag 12 februari 2018

Raamhout profielen

Welkom op de website van de houtboer. Profileren en accentueren. Voor de afwerking van houten kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.


Wij hebben hardhouten of vurenhouten raamprofielen in ons assortiment die de sfeervolle, warme en authentieke uitstraling van het houten kozijn in stand houden.

Met de raamprofielen van Bouwmaat worden kozijnen .

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Meranti raamhout is verkrijgbaar in diverse profielen.

Voor het plaatsen van dubbel – of enkel glas kunt u bij PontMeyer terecht voor de juiste profilering. Bekijk het product op onze website. Raam en kozijnhout is geschikt voor het afwerken van uw houten kozijnen.

Maak uw keuze uit gegrond of ongegronde houtprofielen. Indien u de raam of kozijn profielen nog gaat schilderen kunt u kiezen voor de gegronde profielen. Hierdoor kunt u deze direct overschilderen na het monteren. PROFIEL RO in ramen toegepast als onderdorpel (isolerend glas).


Hardhout profiel B 66x110. Klant en klare Geprofieleerde hardhouten kozijnprofielen afmeting 66x110mm - wit behandeld of onbehandeld: Bovendorpel A - Tussendorpel B - Onderdorpel model C. Randstijl D - Tussenstijl E. Raamhout is geprofileerd hout. Raamprofielen beschikbaar als stijl of bovendorpel 55xen als onderdorpel 55x80. Op voorraad dus snel bezorgd!


Kozijnprofielen buiten hardhout.

De profielen zijn te gebruiken voor het maken van kozijnen, deuren en ramen. RAAMHOUT ONDERDORPEL 54MM X 78MM. Geprofileerd kozijn- en raamhoutGeprofileerd kozijn- en raamhout.


Meranti kozijnhout, bouwhout van hoogwaardige kwaliteit. Tijd om het raamhout te vervangen?

Bestel online en voordelig bij Nubuiten. Het is bij ons direct te koop. Ons assortiment kent meerdere houten raamprofielen. Het raamhout is van meranti en reeds voorgeprofileerd. Het massief meranti is veelal roodbruin tot rozebruin van kleur, met veel kleurvariantie.


PROFIEL RS in ramen toegepast als stijl en bovendorpel (isolerend glas). De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Ook in gegronde en gegrond gevingerlaste uitvoering te l . Door te klikken op meer informatie bij de hoofdproducten, kunt u uw keuze maken uit meerdere afmetingen. KOZIJN GRENEN X 1STOMP GEGR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts