dinsdag 13 februari 2018

Trapleuning met spijlen maken

De leuning moet zeer stevig zijn, zodat ze voldoende bescherming biedt. Schuin de zijkanten van de leuning af, zodat die aangenaam is om vast te houden. Zorg ervoor dat je de leuning goed opschuurt, zodat het hout zeker . Daarom is het belangrijk dat ze degelijk is en uit stevig materiaal bestaat.


In sommige gevallen is een trapleuning louter decoratief en fungeert ze als blikvanger in je woning. In dat geval kan je een zachter materiaal gebruiken.

Hout (voor de spijlen en de leuning ) wordt nog altijd veel gebruikt, vooral in . Dit moet bij de stijl van het huis en de trap passen. Opdracht is het maken en plaatsen ervan. Schilderen ervan kunnen we zelf. De trap bestaat aan de zijkant uit open en gesloten delen. De gesloten delen zijn aan de muurkant en behoeven geen spijlen te bevatten en kan dus voorzien worden van een trapleuning welke . Dan is de kans groot dat de spijlen niet eens zijn vastgelijm maar gewoon vastgemaakt zijn via een gat in de trapleuning of balustrade en onderaan in de trap.


Ik heb een rechte open trap in mijn woonkamer die aan de muurzijde al een leuning heeft.

Ik wil daar aan de andere zijde graag een houten leuning met spijlen laten maken. Ik denk dat het om een lengte van tot meter zal gaan. Er kan een eenvoudige houtsoort worden gekozen, ik wil de leuning en spijlen laten . Bovenaan mijn trap is een stuk trapleuning die ik wil laten vervangen. Het gaat dan om zowel materialen, het aanbrengen en verven van de leuning.


Graag wil ik hier een offerte voor. Nu zou ik ook zelf een trapleun willen maken , zijn er mensen die weten waar ik een houten trapleuning kan vinden. Hier is mijn vader zopas . Te koop: nieuwe industriele gegalvaniseerde trapleuning met spijlen met bevestigingspunten stuks op voorraad. Deze vaste zoldertrap kan maatkracht trappen ook op maat maken. Balustrades en handgrepen moeten in de eerste plaats veilig en stevig zijn, maar het oog wil ook wat natuurlijk.


Waarom dus niet een elegante maatwerk leuning laten maken in metaal, inox of aluminium? Bij TWS kan u een balustrade of (trap) leuning laten maken op maat van uw ruimte, uw stijl én uw budget, want de . Deze maken het verschil in de uitstraling van de trap. Ook de ouderwetse gootleuningen compleet voorzien van eindkrullen en wrongstukken kunnen wij maken.


Hekwerk gietijzeren spijlen. Houten trap stalen spijlen.

Trapleuning jaren stijl. Soms wordt een trapleuning ook balustrade genoemd. Er zijn talloze manieren om een trapleuning vorm te geven. Zo kan men een trapleuning direct aan de muur naast de trap bevestigen of op een hekwerk van spijlen of planken maken.


Is de trapleuning aan de wand bevestigd dan kan men zowel een houten of kunststof . Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Omdat wij gebruik maken van aluminium, profiteert u altijd van een duurzame, onderhoudsarme en bovendien lichtgewicht oplossing.


Een massieve balustrade heet borstwering. Als u zelf een idee hebt hoe uw leuning eruit zou moeten zien kunnen we dat uiteraard maken. Leuning heeft ronde kanten (radius mm.). Wij zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe leuningen op uw wenteltrap of spiltrap.


Wij hebben de keuze uit verschillende modellen, van een goedkope oplossing tot een exclusieve oplossing. RVS, wit gespoten of aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts