woensdag 17 juni 2015

Afboording tuin gamma

Alles voor uw tuin of balkon bij GAMMA. Een ruim assortiment voor de aanleg en inrichting van uw tuin. Ook voor het onderhoud checkt u online het aanbod. Een borderrol is de snelste manier om je terras, tuin of tuinpas te omzoomen.


De mese borderrollen zijn gemaakt uit hout, maar we hebben ook een grasrand uit groene kunststof in ons assortiment. Een grasrand voorkomt dat gras doorgroeit in borders. Kort samangevat: wie houdt van een perfecte grasmat haalt maar beter . Het gamma ' afboording ' bestaat uit alle mogelijke materialen om uw tuin af te boorden door middel van gevlochten borders, rolborders en dwarsliggers. De gevlochten tuinafboording is beschikbaar in hazelaar en wilg.


Hier heeft u de mogelijkheid om voorgevlochten panelen, maar ook losse wilgentakken aan . Op zoek naar producten voor een afboording ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod! Nieuw in ons gamma : Ecolat. Een mooie afboording voor een gazon, tuinpad , border, moestuin en vijver is best ook duurzaam en makkelijk te plaatsen. Ecolat is ecologisch, gefabriceerd uit 1 gerecycleerde kunststof en heeft een bijzonder lange levensduur.


Het perfecte alternatief voor hardhouten . Een mooie afboording voor gazon, tuinpa border, moestuin en vijver die duurzaam is en makkelijk te plaatsen. Ecolat is ecologisch: gefabriceerd uit 1 gerecycleerde kunststof. Win een rol ecolat van meter. De aanleg van een eenvoudige boord voor gras met Ecolat.


Afboording gazon en tuin met stap na. Borderrand palissade bruin - ca. Deze zeer stevige kunststof palissade is ideaal voor het afboorden van een plantvak, tuinpad , gazonran haag.


Voor 15:uur bestel morgen in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Draadkorven (43) Poorten Hekken (238) Tuinafscheiding -schermen Natuur (24) Tuinschermen (74) Tuinafscheiding -schermen in PVC (44) Tuinafscheiding in beton (9) Tuindraad Palen (190) Draadpanelen en palen (85) Borders Afboordingen (40) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts