maandag 22 juni 2015

Wijnvat als regenton

Levering in overleg voor meer informatie en prijzen, even bellen. Er zit folie in dus als regenton te gebruiken. Hoogte mtr doorsnede cm. Ik heb een wijnvat gekregen om als regenton te gebruiken.


Ik heb de bovenkant eruit gehaald en de helft van de ringen eraf, zodat ik alles makkelijk kan schuren.

De bovenkant wordt als los deksel gebruikt, hier komt ook een gat in voor de water toevoer. Als het hout helemaal blank en glad is wil ik het . Meisner te Meeden, wijnvat te gebruiken als houten regenton. Bestel jouw wijnvat regenton online! Een keuze kunnen maken uit onze collectie wijnvat regentonnen? Wacht dan niet met bestellen, je kan jouw bestelling binnen dagen retourneren als deze niet naar wens is.


Bij bestellingen boven de € 35- word jouw bestelling gratis verzonden.

Barrel Atelier is tevens ook de plek . Onze produkten Wijnvaten Accesoires en onderhoud regentonnen. Aansluitmaterialen regentonnen. Als u een regenton aan wilt sluiten op de regenpijp dan kunt u dit doen door middel van een regenton vulautomaat. De vraag is alleen of de hoepels de krachten kunnen weerstaan. Het ís ook mooi wat Slaaf doet, in zijn schuur bij Zuidlaren.


Kijk, dit is een wijnvat geweest. Krijgt een nieuw leven als regenton. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton. In ons assortiment vind u dan ook uw regenton 2liter , regenton 3liter of groter. Met een losse deksel, kraan of pomp op uw regenton maakt u optimaal gebruik van het opgevangen regenwater.


Deze regenton is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd inclusief kraan en handvat. Je moet de regenton wel van te voren goed bekijken, want die van mij lekte als een zeef! Gratis lijnolie om de ton mee te behandelen.


Kastanjehouten wijnvat - regenton - 1liter. Indien het eikenhouten wijnvat of kastanjehouten vat op een correcte manier bewaard wordt, dan zal men vele jaren kunnen genieten van deze aankoop zowel bij gebruik binnen als buiten.

Ik heb onlangs een gebruikt wijnvat gekocht die ik als regenton wil gaan gebruiken. Als regenton is het fijn als er een afneembaar deksel op zit. Mijn vraag dus: Weet iemand hoe je . Een regenton kun je plaatsten op een sokkel en aansluiten op de regenwaterafvoer. Een aantal tips lees je hier.


Met lijnolie kun je voorkomen dat de ton vergrijst, als je dat wilt. Volgende aandachtspunten mag men zeker niet uit het oog verliezen: 1) Laat het vat niet uitdrogen - de houten vaten, zijn aangekuipt zodanig dat het hout . Houten regentonnen zijn een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Heeft uw tuin een landelijke uitstraling? Kies dan voor de houten regentonnen van Morsink diervoeders.


Onze regentonnen zijn van uitstekende kwaliteit en u kunt kiezen voor zowel een gebruikt wijnvat als regenton of een nieuwe houten regenton. This Pin was discovered by Walter Overeem. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Originele Franse Eiken Wijnvaten , ook met pomp voor jaar lang pomp plezier. KOOP UW WIJNVAT GEMAKKELIJK EN SNEL OP WIJNVAT. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts