woensdag 24 juni 2015

Groenhart murthel

His fighting style embodies. Grigorian gets revenge and it gets stopped way too early, according to Todd Grisham. Harut Grigorian for the GLORY welterweight title from the main event of.


Ik kom eroverheen met een paar stoten en voor je het weet ligt hij op de grond. In deze Sitdown vertelt Murthel over zijn jeugd als boefje in de Amsterdamse Molenwijk, de . Hij heeft zowel de Nederlandse als de Surinaamse nationaliteit.

In de loop van zijn carrière heeft hij in diverse gewichtsklassen . Aanstaande vrijdag vindt Glory plaats in Chicago. Hij zal het opnemen tegen de Thaise Thongchai Sitsongpeenong. Is hij onder de indruk van zijn tegenstander? Lees verder op VICE Sports.


HAS THE PREDATOR EARNED HIS STRIPES? De 28-jarige Antwerpenaar versloeg zaterdagnacht in Chicago titelhouder Murthel. De perfecte revanche: Belg pakt wereldtitel in . Het gevecht was toen slechts minuten en seconden bezig.

Error loading player: No playable sources found. Kijk live op Ziggo Sport. Korfbal League: TOP - Blauw-Wit. Meer info Ziggo Sport 14. Tegenstander Grigorian liep ineens weg zonder zijn dekking hoog te houden, waarna de . Wij kwamen hem tegen tijdens de wegingen voor GLORY en vroegen hem naar het leven als een kampioen, zijn volgende tegenstander en eventuele ambities in het.


Groenhart won via een snoeiharde knie in de tweede ronde op KO. De Nederlandse kickbokser won afgelopen nacht op jurybesluit van Cedric Doumbé. De Kameroener hield de afgelopen twee gevechten Nieky Holzken van diezelfde titel af. De twee vochten uit wie het tegen de Fransman Cedric Doumbé op mocht nemen voor de wereldtitel.


LANAKA S OZNAKOM murthel - groenhart. Glory 50: Grigorian nokautirao Groenharta za titulu prvaka, Adegbuyi ponovno osigurao mjesto izazivača ( VIDEO). Glory promocije, uz dvije borbe za titulu i turnir za teškaškog izazivača. Velter kategorija promijenila je prvaka, nakon što je Harut . De passie voor het kickboksen is bij Murthel terug te vinden in zijn werk als personal trainer. Hij geniet ervan om zijn klanten te zien groeien in de sport en brengt ze graag de technische en tactische kanten van de sport bij.


Daarnaast laat hij ze graag zweten om de druk even . Heb je weleens een vrouw versierd in de gym? Maar meestal ging het ook andersom, ha ha!

Zijn bijnaam is “The Predator” en dat is ook wel te zien tijdens zijn partijen. Passenier is ook wel bekend als de trainer van andere grote kickboksers, onder andere Badr .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts