woensdag 17 juni 2015

Steigerhout white wash karwei

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De KARWEI binnenbeits interieur white wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden.


Met het steigerhout van KARWEI is alles mogelijk.

Multifunctioneel voor al jouw creaties. Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel direct online! Zelf white wash meubelen of vloeren maken? Het kan met dit handige Stappenplan van KARWEI. Het beste white wash -effect krijg je met onbehandeld hout.


De KARWEI tuinbeits tuinhuis en schuttingen white wash transparant l is ideaal voor het langdurig beschermen van tuinhuizen en schuttingen, ook als ze geïmpregneerd zijn. Hierdoor is de beits uitermate geschikt voor tuinhuizen en . CetaBever steigerhout tuinmeubelbeits white wash 7ml is een transparante, zijdeglanzende houtbescherming voor je hard- en zachthouten tuinmeubilair. Het is UV-bestendig, vochtregulerend .

Dan is CanDo vergrijsd steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Stoelen, tafels, banken en kasten: het gebruik van steigerhout is hierbij helemaal de trend! Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen! Voor het gemak is dit steigerhout alvast voorzien een grey- wash afwerklaag. Je kunt het hout lakken of beitsen in iedere gewenste kleur.


Laat je het onbehandeld dan zal het in verloop van tijd vanzelf vergrijzen. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld meubels e. Deze steigerhout lat white wash vuren van 18x93mm 250cm is geschikt voor het maken van de meest uiteenlopende producten. Denk daarbij aan een plantenbak, bed of tuinbank. De verbindingslat van 5m lengte is 93mm breed en 18mm dik. Wilt u ideeën opdoen voor een creatief zelfmaakproject?


De plank is behandeld met een witte beits. Download dan één van de stappenplannen van deze website. Met deze steigerplank in white wash kunt u zelf diverse meubels of accessoires . Maak het met steigerhout ! Loungebank, bureau, bed en nog veel meer steigerhouten meubels. Met onze stappenplannen en onze steigerplanken.


Check het in je lokale GAMMA of bestel direct online.

OmschrijvingEettafel bankje zonder zij of rugleuning gemaakt van nieuw steigerhout wat behandeld is met een waterafstotende whitewash. Item Product Trapxpress Traprenovatie. Bekijk hier de kleuren en bescherm uw steigerhout met deze sterke beitsen. Karwei White Wash Beits.


Afwerken met een vernis mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts