donderdag 25 juni 2015

Wonderwall magneetbord vos

Onze grootste vos, met een uitgepuurd design, is een van onze. Magneetbord met trendy k. Sterke kwaliteitsmagneetjes. Perfect passend bij onze magneetborden.


Wonderwall is een Belgisch merk van magneetborden , whiteboards en krijtborden in. Uitgebreide collectie online. Deze nieuwe versie is in een mooie mint-kleur, net zoals zijn groter . Levering gemiddeld binnen dagen. Xlarge magneetbord van Wonderwall in de vorm van een prachtig gestyleerde vos. Het mint kleurtje is zeer trendy, maar tevens ook tijdloos.


Het designersduo van Wonderwall nam plaats aan de ontwerptafel en . Make a concept of your wall! Recent werden daar nog een vos , peer en scooter aan toegevoegd. Sporadisch lanceert Wonderwall ook een limited edition magneetbord. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Liesbet Smet.


Deze mooie groene vos hangt zo leuk aan de muur van de kinderkamer. Door het pure ontwerp is dit magneetbord niet alleen heel handig . De magneten van Wonderwall zoals deze oranje vos zijn per stuk. Een mooie oranje vos als magneetbord.


Voor meer info contacteer Uw winkel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor magneetborden aanbied. This Pin was discovered by Axeswar Design. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Brabbels vergeleek de pijzen van groot magneetbord vos en vond prijs.


De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate. Wonderwall gaat voorbij aan de clichés van interieurdecoratie en ontwikkelden een collectie hippe magneetborden. Die valt in de smaak bij kinderen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts