vrijdag 19 juni 2015

Stoere plankdragers

Set van metaalkleurige plankdragers. Geschikt voor iedere plank en verkrijgbaar in vele kleuren! Snelle levering en persoonlijke service. Plankdragers koop je eenvoudig online bij bol.


Leren plankdragers Alweer een stoer product in onze Scotts Bluf collectie! DIY: Stoere plankdragers van leer.

Wij vinden een paar plankjes aan de muur echt ideaal voor wat extra opslagruimte. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Stoere robuuste plankdragers die geschikt om onze oude houten balken als plank aan de muur te bevestigen.


Van gebruikt Steigerhout tot Wagonplanken. Uniek, stoer en net even anders! Dit zijn originele leren plankdragers gemaakt van soepel runds leer.


Strak en mooi afgewerkt, geeft uw interieur een ander . Te bestellen met of zonder plank.

De leren plankdragers wordeen gratis verzonden. Een stoer product in onze collectie, leren plankdragers ! Drijfhouten planken compleet met een set leren plankdragers. Staat stoer en je kunt er van alles leuks op showen.


Met deze stoere plankdragers geef je gelijk een stoere touch aan je interieur. Niet alleen leuk voor in de keuken, woonkamer of werkkamer maar ook super gaaf . In onze vintagelijn vind je onze stoere plankdragers op basis van metalen rails. Stoer Metaal plankdragers metaal kleur, of cm. Deze plankdragers sluiten uitstekend aan bij de vintage en industrieel wonen . Het is de een alternatief voor de normale plankdragers en -steunen.


Onmisbaar in je interieur! Allerlei leuke combinaties mogelijk met deze stoere leren plankdragers ! Het leer is verkrijgbaar in kleuren en we . Stoere industriele beugels voor een maatwerk wandplank, stalen plankdragers met poedercoating. Stoere handgreep, waarmee je van een gewoon meubelstuk een designer meubel kunt maken.


Dit zijn de originele leren handgrepen, gemaakt van soepel leer . Stoere wandplanken van oud steigerhout met stalen plankdragers.

De planken worden geschuurd en zijn splintervrij. De stalen plankdragers. Bekijk de foto van Arwt. Zwarte leren plankdragers zijn het meest universeel. Twijfel je over de kleur?


Zwart zorgt voor een stoere uitstraling en is zeer . Stoere sobere smeedijzeren plankdragers inclusief oude plankwandplank consolelengte cmdiepte cmplankdikte cmprijs 1euro. Nog een variant van de stalen plankdragers zijn bovenstaande van stoermetaal. Zie hiervoor onze andere. Deze stoere , zwarte plankdragers passen perfect in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts