woensdag 10 juni 2015

Sloophout limburg

De planken zijn 31mm dik, 195mm breed en kunstmatig gedroogd. BTW Deze planken kunt u geb… € 400. Kopmaat: 30mm x 140mm Lengtes: 230cm lang De. Het juiste adres voor steigerhout, wij verkopen losse planken steigerhout en en hebben een mooie collectie sloophouten meubelen.


Maastricht Limburg , een onderneming met vele leuke . Nieuw in ons assortiment meubelen van sloophout , gemaakt van restanten van boten en vloeren.

Deze meubelen zijn hoogwaardig en van hardhout gemaakt. Koop of Verkoop sloophout op Marktplaats. Voor hout , plaat en bouwmaterialen ben je bij PontMeyer Limburg aan het juiste adres.


Snel te bezorgen of direct af te halen. Het gevolg is een levenslange garantie op onze vloeren. Limburg Hout is een zagerij waar de wens van de klant voorop staat.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Balken, liggers en panlatten. Wij kunnen alles naar wens maken van (steiger) hout : tuinmeubelen, kasten, loungesets tot complete winkelinterieurs of beursstands.

Wilt u uw loungeset of kast net iets langer breder of hoger. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een offerte van uw eigen ontworpen meubel, buitenterras of winkelinterieur, . Zelfs in Limburg België en dorpjes als Kelpen Oler leveren . De specialist in limburg voor al uw steigerhouten meubels naar wens en op maat ! Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs ! Tevens maken wij binnen ons bedrijf ook interieur en exterieur van alle andere houtsoorten en in verschillende stijlen. Voor bedrijven, particulier en evenementen! Vraag naar al onze mogelijkheden . In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin.


Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen. Zowel bedrijf als particulier kan bij ons terecht voor een breed aanbod aan . Bij Houthandel Venlo Jongeneel vind je hout , plaatmaterialen en bouwmaterialen.


Kom langs bij Houthandel Venlo voor advies van specialisten. Goedkope partijen hout kopen en bestellen? Ga dan nu naar Voordeel Hout ! Hier vind je honderden bundels courant hardhout voor groothandelsprijzen. Welkom bij Houtindustrie Pelzer b.

Gevestigd in Wahlwiller Zuid Limburg. Wij leveren kwaliteit en maatwerk. Houtzagerij voor zakelijke en particuliere markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts