donderdag 25 juni 2015

Tafelpoot 110 cm

Aantal stuks per verpakking, 1. Deze antracietkleurige poot heeft aan de bovenzijde een metalen plaatje met vier gaten zodat je hem eenvoudig met vier schroeven aan het tafelblad kunt vastschroeven. Uitvoering: RVS-look (satijn). Inspirations meubelpoten zijn verkrijgbaar in . Plaatbevestiging: 13x 13mm driehoek voor Mbout.

De levertijd is werkdagen. De poot is inclusief plaat met gaten om de poot eenvoudig te kunnen bevestigen. De poot wordt exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Met deze tafelpoot hoeft u niet langer uw meubelen te. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Bijzonder stijlvolle tafelpoot van wit gespoten metaal met ronde trompet voet. Deze tafelpoot is perfect te combineren met onze losse tafelbladen. Altijd waterpas door de verstelbare poten.


Perfect te combineren met onze losse tafelbladen. Ideaal voor horeca, beurzen en kantoor! Stevige tafelpoot met chromen trompet voet. Diameter tafelblad: maak e. U kunt dus zelf een eigen tafel samenstellen met de verschillende tafelpoten en tafelbladen. Zolang de advertentie er staat is het er nog.


Kies uit diverse modellen en combineer ze met een bureaublad bij tot een uniek. Barkrukken, tafel- en kastpoten. De bouten zijn door de afdekplaat onzichtbaar! Tafelpoten hoogte cm.


Alterego Design biedt tafelpoten aan zodat professionals of particulieren hun eigen tafels kunnen samenstellen! De smalle, ronde basis zorgt voor een discrete design passe-partout toets. Set van aluminium sta- tafelpoten 40x40mm met montageplaat per poot.

Kan op de hoek van een blad worden gemonteerd. Maximale afmeting blad 80x80cm of 130x70cm (afhankelijk van type blad). Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook geschikt voor gebruik buiten (geldt niet voor AS).


Deze eettafel Tequila heeft een rond tafelblad en een ronde tafelpoot. Het tafelblad is van MDF in de kleur wit geverfd en de tafelpoot is van metaal, tevens in de kleur wit. Leverbaar in maten: diameter 60mm en diameter 80mm. Losse montageplaat van zamak. Hoogte onderstel : 105cm.


Geschikt voor de volgende afmetingen. Degelijke horecakwaliteit van VEGA voor een goede prijs! Meubelpoot hout Klassiek, 72x72mm, 72cm, grenen.


Deze tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen gecombineerd worden met onze dubbele tafelpoten. Duurzame, slijtage- en weerbestendige tafels voor binnen- en buitengebruik. Werzalit tafelbladen zijn volledig geïsoleerd en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts