donderdag 25 juni 2015

Hout ontvetten st marc

Lees hier de voor en nadelen. Tip: ontvetten zonder stank! Voorbereiding hout schilderen. We starten met het schoonmaken van de te schilderen oppervlakte.


We verwijderen vuil en ontvetten het hout met lauw water en St. Sop van afwasmiddel is geen ontvetter, dit zorgt er juist voor dat er vet achterblijft!

Voor alle houtsoorten geldt dat deze eerst goed ontvet (en soms geschuurd) moeten worden alvorens deze te schilderen, beitsen of lakken. Er zijn echter houtsoorten die om. Vergeet niet dat dit middel . Probleem met ammonia en St. Marc is dat die op waterbasis zijn. Dat water trekt in kale plekjes hout en verdampt maar heel langzaam.


En lakken als ernog vocht in zit is vragen om problemen , vooral bij 2C PU lakken! Welke verf kan ik gebruiken op merbau hout , is het mogelijk ook een vernis verf te gebruiken?

Moet ik eerst ontvetten of schuren? De juiste volgorde voordat je gaat schilderen is éérst ontvetten , met St. Marc of Universol en dan pas schuren.


Alternatieve reinigers zoals Universol of St. Marc hebben die nadelen niet. St Marc heb je in poedervorm dat je in water . Reinigingsmiddelen die oplosmiddelen bevatten, mogen binnen niet worden gebruikt. De vervangingsplicht heeft namelijk betrekking op . Reinigen kun je doen met Amonia in een emmer water, maar wil je een frisse geur en een goede. De makkelijk oplossende poedervorm van kilo wordt meestal wel nagespoeld met schoon water, indien op houtwerk gebruikt als er op oliebasis wordt geschilderd.


Dit levert echter geen bezwaar op, de juiste volgorde is toch ontvetten ( st Marc ) - schuren - schuurstof licht vochtig verwijderen (met water). Is ontvetter van de Wibra (Dasty) of van de Aldi net. Ontvetten bij schilderwerk.


Een scheutje Ammoniak in een emmer lauw water, ontvet als de beste. Het kost weinig en overal verkrijgbaar. Vandaar de door mij gestelde vraag.


Je kunt het beste St - Mark express vloeibaar gebruiken,speciaal voor schilderwerk, ontvet heel goed en stinkt niet,en je hoeft niet na te spoelen, bij de. Het is dus een ontvettingsmiddel en allesreiniger.

Wanneer u muren gaat verven is het belangrijk dat de ondergrond eerst schoon is. MARC EXPRESS VERFREINIGER direkt te gebruiken voor het witten van muren in een douchecabine? Dan licht schuren met fijn schuurpapier korrel p220. Als je hebt geschuurd even controleren op kale plekken.


Zit er kaal hout ,dit dan even bijgronden met grondverf. Marc voor het schoonmaken en ontvetten van van veel ondergronden zoals hout , metaal, bestaand schilderwerk, kunstof enz. Marc geeft ook nog eens een schitterende glans aan het hele huis!


Te gebruiken voor: vloeren, badkamer, keuken . Marc verspreid een aangename, lichte dennengeur, bevatten geen ammoniak, bijten niet bij contact met de hui laten geen strepen achter en zijn biologisch . Marc Express is verkrijgbaar in een flacon van liter. Vetten kunnen btw ook in het hout worden geschuur dit is nog minder. Schuren Schuurstof verwijderen (met sopje of kleefdoekjes) Lakken Schuren Schuurstof verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts